Surfire
Napisano Ponad rok temu
Może ktoś wie jaki strumień posiada lampa błyskowa aparatu fotograficznego?(tak dla porównania)
Co sądzicie o latarkach Streamlight?
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdraffia
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
moze teraz.............
spuud
pozdraffia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pytałem bo jeszcze nie mam porządnej latarki a same lumeny nic mi nie mówią.Z tego co widziałem, to Streamlight podaje światłość w cd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze trzy dygresje:
1. G2 (nitrolon) jest OK, ale nie ma klipsa i nie ma przycisku lock-out
2. Do kieszeni najlepiej pasuje seria Executive (cienki korpus)
3. Światło podawane w kandelach jest nic nie warte. Po pierwsze, pomiar taki dotyczy tylko wybranego, najjaśniejszego punktu w całym obrazie snopa padającego na płaszczyznę pod kątem prostym a nie "ilości światła" wychodzącego w pełnym snopie z latarki. Poza tym, kandele to nie układ SI a lumeny tak.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy dobrze kombinuje, ale wydaje mi sie że taką latarką można skutecznie oślepić przeciwnika na "speedzie".O ile wiem po amfie rozszerzaja się źrenice...ale może sie myle...
Napisano Ponad rok temu
Jakby co to moze sa takie na tyle lekkie co rece bylyby wolne a latarke mozna by w zebach trzymac ??
Napisano Ponad rok temu
No G2 Nitrolon, mówię przecież. Przywiozę na zlot, zobaczycie.
tylko weź żarniczek P61 8O
Aaaaa, no właśnie. Nie dopisałem, że G2 Nitrolon jest bezpieczna dla zębów. Nie polecam natomiast gryzienia C2 czy E2. Można, ale dentysta się pewnie ucieszy...
Napisano Ponad rok temu
A za jakies 3 tygodnie mam dostac TID do niej..
Cena tej latarki troche bolala, ale zdecydowanie warto bylo.
Nie puszczam baby z domu bez niej, jesli ma wracac ze szkoly po zapadnieciu zmroku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo to taki zakup , ktory bym sobie dokonal w przyplywie gotowki wolnej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych