Pytanie o strzelnice w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos ma jakieś inforamcje na ten temat?? Może ktoś wie gdzie są jakieś kluby strzeleckie, do których trzeba by było się zapisac aby korzystać ze strzelnicy??
Napisano Ponad rok temu
Bede wdzieczny za wszelkie informacje.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jak chcesz postrzelać to jest strzelnica w kierunku na ZAŁOM. Jest duża informacja przy wylocie z Dąbia. Co do kosztów to róznie zależy z czego chcesz strzelać. Czy z długiej czy z krótkiej. Cena za nabój coś koło 2 zł. Wypożyczenie broni od 100 za godzinę.Mogło się jednak pozmieniać.Odświeżam temat!!
Czy ktos ma jakieś inforamcje na ten temat?? Może ktoś wie gdzie są jakieś kluby strzeleckie, do których trzeba by było się zapisac aby korzystać ze strzelnicy??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A moze wie ktos cos o strzelnicach w Lodzi? Kiedys (jakies 8 - 10 lat wstecz strzelalem pare razy na strzelnicy w okolicach szpitala MSW na Polnocnej (Spolem ?) a pozniej wypadlem z tematu. Interesuje mnie, czy w chwili obecnej tamta strzelnica istnieje, czy sa jakies nowe strzelnice, na ktorych z nich mozna postrzelac z wlasnej broni (kupujac tylko amunicje) i ktore z nich sa dla szarych obywateli a ktore dla "kolorowych" (w zaleznosci od koloru mundurka).
Bede wdzieczny za wszelkie informacje.
Strzelnica na Społem mieści się tam nadal, ale "z ulicy" przyjść i postrzelać nie można.
Ale lepiej się zapisać - 300 wpisowego i 15 (chyba) miesięcznie składki.
I strzelasz do bólu.
Z własną bronią można strzelać na Strzelmistrzu na Piłsudskiego, ale daawno temu chyba ze 20 dychy za godzine trzeba było za to płacić.
Na Społem masz za to cały miesiąc.
Gdybyś miał jakieś pytania wal śmiało.
Q
Napisano Ponad rok temu
Dziekuje Q za info. Mam jednak pytanie o to smiale "walenie". Z cudownej dziewiatki nie bede do Ciebie walil a prywatnych wiadomosci wysylac nie moge (access denied ).Gdybyś miał jakieś pytania wal śmiało.
Sorki za opoznienie w odpowiedzi ale bywam tu sporadycznie. Najczesciej siedze na nozach.
Pozdrawiam - Jacek.
Napisano Ponad rok temu
Qbutnik wrote:
Dziekuje Q za info. Mam jednak pytanie o to smiale "walenie". Z cudownej dziewiatki nie bede do Ciebie walil a prywatnych wiadomosci wysylac nie moge (access denied ).Gdybyś miał jakieś pytania wal śmiało.
Sorki za opoznienie w odpowiedzi ale bywam tu sporadycznie. Najczesciej siedze na nozach.
Pozdrawiam - Jacek.
A na G-G to nie łaska ?
Q
Napisano Ponad rok temu
;-D
Temat strzelnic w Łodzi był wałkowany na pl.regionalne.lodz, a ja jestem osiągalny pod [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wiatrowki Gładkolufowe
- Ponad rok temu
-
Stluczenia , ciecia - jak leczyc?
- Ponad rok temu
-
Walka Kijem i innymi Kung Fu
- Ponad rok temu