AdamD dołącza do grona zboczeńców...
Napisano Ponad rok temu
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić coś takiego w łapce
-Rekat też śliczny taki wcięty w talii......
Chciałbym wejść do dużego sklepu gdzie nikt nie patrzałby na mnie jak na świrniętego przerośnietego harcerza z początkiem siwizny i pokolei brać je wszystkie do ręki i wyjść z tym od którego nie mógłbym się oderwać.
Cholera łatwiej kupić samochód miej by się zastanawiał
Zupełnie jak moja żona kupując gacie dla dzieci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie odczuwałeś czegoś takiego jak smarkacz który wie że za rokiem jest cukiernia a matka go ciągnie w drugą stronę do dentysty.
Nastawiłem się na zakup nowego noża bo odczuwam taką potrzebę, ale nie mogę się zdecydować. Oglądając zdjęcia butelki nie umiem ocenić walorów smakowych piwa - dlatego trafiłem tutaj dość przypadkowo ogłądając katalog noży u PieteraM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.......Oczywiście żartuję.
Z uporem maniaka postanowiłem nigdy nie wydorośleć, a noże i kobiety lubię od dziecka. Dlatego w mojej rodzince to nawet pies jest suką.
Pierwszą fajną zabawkę jaką dostałem od taty po grzechotce był mały składany Gerlach z metalowymi okładzinami. W pikuty byłem nie do pokonania
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze: ehhh... trochę się pukałem w głowę jak tu Lord i inni pisali że nóż nie jest człowiekowi potrzebny tak długo, jak długo się go nie ma - a potem nagle robi się niezbędny. No i okazało się że jest tyle rzeczy, które wymagają ucięcia... lub innej interwencji noża, że aż ciężko mi w to uwierzyć. A komfort posiadania go zawsze pod ręką jest po prostu nieoceniony
Po drugie: zanim jeszcze minął ten tydzień, już poczułem się "zrośnięty" z moim maleństwem Mam wrażenie że gdybym wyszedł bez niego z domq, czułbym się tak samo okaleczony jak gdy zdarzy mi się zapomnieć komórki... To tak jakby zostawić w domu jedną rękę...
Po trzecie: noże i tatuaże mają chyba coś wspólnego. Mało kto ma jeden Już zaczęły mi chodzić po głowie inne zabawki. Tym razem jednak będę twardy i nie ulegnę... przez jakiś czas
No i smutne po czwarte: AUS-6M to nie jest chyba szczególnie mocna stal... czubek noża nieco "puścił" i odgiął się w czasie ciężkiej walki z mielonym mięsem z indyka, wydłubanym z zamrażarki.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Mozesz jeszcze jakies doswiadczenia z nozykiem zwiazane opisac?
jak o niego dbac zeby mu sie nic zlego nie stalo
Napisano Ponad rok temu
za to...
ZA TRZY GODZINY I DWADZIESCIA SZESC MINUT MAM SAMOLOT DO POLSKIIIIIII
Pozdrawiam radosnie,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie tez chodzi po glowie Sebenza...
Wszystko Przez Pitera i Seikena..
Juz mnie boli glowa na mysl o tym co innego moglbym kupic za taka kase
przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taaaa...
Mnie tez chodzi po glowie Sebenza...
Wszystko Przez Pitera i Seikena...
Napisano Ponad rok temu
bo i tak ci nikt nie uwierzy
a anty fanklub i tak istnieje (oooooops.......a miala byc tajemnica )
a ja cie coraz bardziej "nie lubie" = po takich artykulach jak ten o amphibianie to mnie korci zeby do lodzi pojechac
a dalej sie domysl....
Napisano Ponad rok temu
ty sie Piter nie czerwien
bo i tak ci nikt nie uwierzy
a anty fanklub i tak istnieje (oooooops.......a miala byc tajemnica )
a ja cie coraz bardziej "nie lubie" = po takich artykulach jak ten o amphibianie to mnie korci zeby do lodzi pojechac
A byłeś dziś u mnie na stronie? (podpowiadam: jest MOD CQD mk.II AUTO i Luminox SEAL Dive Watch)
Napisano Ponad rok temu
1. AFO nie da sie otworzyć w rękawiczkach, jeśli chodzi o automaty to głupio patrzeć na gościa który męczy się z otwarciem ostrza. kołki rulez
2. otwarta budowa - stealth ma bebechy na zewnątrz, można wszystko zobaczyć, żeby w AFO powyciągać wszystkie paproszki trzeba mieć X-ray w oczach
3. dodatkowy plus - bicie szyb... (wcale nie jestem wandalem :twisted: )
co do zegarka:
Ja na łapkę wolę tytan i metalową bransoletę, zegarek jest wypasiony ale wierz mi - zapięcie go na piance nurkowej to ekwilibrystyka, nie polecam nikomu, sam sobie nie poradzisz, co najwyżej stracisz zęby zegarki typowo nurkowe mają bransoletę takiej długości, że można się na nich spokojnie powiesić.
hmm...
jeszcze jedno...
"ciśnienie 20 atmosfer, a tyle właśnie panuje na głębokości 200m"
tam jest 21 atm
Cena ???
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
jehutr - niby tak, jeszcze 1 ATM na powierzchni... ale ja i tak najgłębiej byłem na jakichś 12 metrach. A co do ceny, to jest choćby tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Piter oba miales w lapce = krotkie porowanie, solidosc, automatyka, wykonanie, sadze ze chyba amphibian jest bardziej na codzien a MOD bardziej tactical a moze sie myle ? :?
a zegarek ja najglebiej bylem na 32 m ale od zegarka oczekuje czegos ciut wiecej, choc w tej prostocie tez tkwi magnetyzm = przyznaje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SOG X42 Recondo
- Ponad rok temu
-
A taki nozyk za 2700 $
- Ponad rok temu
-
Kupilem noz bedem za nigo placil - ebay, Money Order etc.
- Ponad rok temu
-
Rdzewiejące noże
- Ponad rok temu
-
szelki do noża
- Ponad rok temu
-
Battle Mistress
- Ponad rok temu
-
Ostrze w górę czy ostrze w dół ?