I ma takie cudo u siebie

Total lenght: 20 inches
Blade lenght: 13 inches
Handle: Titanium and Lapis lazuli
Steel: 440 C
File work
Price: $ 2700.00 US
Cena jest przestraszony

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 ......a jesli mowa o cenach kiedys widzialem gdzies w sieci nozyk za 18.000 $.......i wcale nie wygladal nadzwyczajnie........
  ......a jesli mowa o cenach kiedys widzialem gdzies w sieci nozyk za 18.000 $.......i wcale nie wygladal nadzwyczajnie........Napisano Ponad rok temu
 , to proponuję poszukać prac Bob'a Loveless'a, szczególnie sub-hilt fighter'ów. Jeden z nich (ATS-34, kość słoniowa i kość mamuta w wersji "amber" ale bez najmniejszego pęknięcia, full grawerka) który zrobił na 50-lecie swojej pracy poszedł w 1999r na aukcji za 125.000 USD
 , to proponuję poszukać prac Bob'a Loveless'a, szczególnie sub-hilt fighter'ów. Jeden z nich (ATS-34, kość słoniowa i kość mamuta w wersji "amber" ale bez najmniejszego pęknięcia, full grawerka) który zrobił na 50-lecie swojej pracy poszedł w 1999r na aukcji za 125.000 USD   

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Opadanie arczek i nozek takze wchodzi w gre
   Opadanie arczek i nozek takze wchodzi w gre

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Np. 6-7 lat temu składaki Emerson'a (custom oczywiście) można było nabyć za 800-900 USD a dziś nie schodzą poniżej 2.500 USD. Noże użytkowe Loveless'a można było w latach 80-tych kupić za 100 USD a dziś 2.500 - 8.000 kosztują. Przebitka jest, co? Jak ktoś chce zainwestować tak 2-3 tys. USD to polecam Emerson'a czy Ken'a Onion'a - za parę lat będą chodzić po 5.000 albo lepiej
   Np. 6-7 lat temu składaki Emerson'a (custom oczywiście) można było nabyć za 800-900 USD a dziś nie schodzą poniżej 2.500 USD. Noże użytkowe Loveless'a można było w latach 80-tych kupić za 100 USD a dziś 2.500 - 8.000 kosztują. Przebitka jest, co? Jak ktoś chce zainwestować tak 2-3 tys. USD to polecam Emerson'a czy Ken'a Onion'a - za parę lat będą chodzić po 5.000 albo lepiej   

Napisano Ponad rok temu
Faktycznie mrnikt - kosa jest niesamowita.Opadnięte szczeny gwarantowane...nawet u pijanych kolesi

ceny to np. za ~100$
  ceny to np. za ~100$

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To wynalazek [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][/url]Co to jest ten hak.. sierp.. nie wiem ale zajebiscie mi sie podoba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Wszyscy rozmawiają o kosach za 80 patyków a ja - skromne 3 patyczki...Popełniłem duzy nietakt w tak szacownym gronie
  Wszyscy rozmawiają o kosach za 80 patyków a ja - skromne 3 patyczki...Popełniłem duzy nietakt w tak szacownym gronie  

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu