spotkanie w szczecienie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Byłem wczoraj w szczecinie, spotkalem Pjotrka, Kiri-anie, Luigiego, Papier-pochlona [zwanego w skrocie „papier” lub „pochlon”] oraz Gumsa Lee, Gums musial ratowac swiat przed zaglada i szybko gdzies odlecial. Zaczelo się od wielkiego cisnienia bo nie chcielismy spoznic się na trening, wsiedlismy w...uwaga.... autobus pospieszny [za kazdym razem kiedy slysze ta nazwe wybucham salwa smiechu, czy tylko w 3miescie nie ma pospiesznych autobusow?] mimo ze smigalismy z predgoscia nadgwiezdna- do dojang musielsmy... dobiec [auuuuuuuuu, odezwaly się odciski] wszedlem na sale- z nadzieja ze gdzies tam na boku sam się statycznie rozgrzeje- a tu trener oglasza nagle zmiane berka, i zgadnijcie na kogo
Myslalem ze gorzej już nie będzie a było coraz gorzej ciagle poruszanie, dynamiczne cwiczenia, walki zadaniowe, sparringi – dzieki tym atrakcjom tracilem kolejne warstwy tkanki otulajacej stope 8O i oczywiście wplynelo to na predkosc i jakosc mojego przemieszczania się po treningu [do konca wrzesnia na treningi będę chodzil w butach]
Pomijajac ten nieistotny fakt- trening naprawde mi się podobal, duzo rak, bardzo fajne cwiczenia- miodzio- aaaaaa jeszcze warto o sparingu wspomniec- mam treaz lekkie klopoty z gryzieniem, szczeka mi wypadla z „zawiasow” :? dostalem zadyszki, stracilem wszystkie sily- czulem się jak skazaniec przed egzekucja :roll: [a raczej w trakcie!!!] wbrew pozorom takie „walki” daja najwiecej, to jest jak kubel zimnej wody wylanej na glowe- sprowadza na ziemie i daje [mi] nieprawdopodobna motywacje do treningu. Dlatego teraz w ramach „krajowego programu na rzecz odbudowy kondycji” !!!! będę chodzil na wszystkie grupy treningowe.
....po treningu poszlismy cos wszamac, Pjotrek miał maly niefart- rozsypal mu się hotdog, wysypaly frytki i odlecialy chusteczki którymi chcial to wszystko posprzatac BK Mowie wam- szczecinska ekipa to zbior osobliwosci, moznaby o nich ksiazke napisac,
Pozegnali mnie jak na ekstremalnych fighterow przystalo- po przybiciu piateczek przyszedl czas na przybijanie dollyo i bandae [ja byłem w pociagu a oni na peronie 8O ] najwiekszy odjazd zrobili jak pociag ruszyl ale może ktos ze szczecina to opisze bo mi slow brakuje- wszyscy patrzyli na nas jak na kosmitow :wink:
Aaaaa na koniec – musze dodac ze pies Kiri-ani na widok jej zacisnietej piesci udaje martwego [powazka :!: :!: ]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po przyjezdzie Tomka zaraz pospieszylismy na trening. Moro dowiedział sie ze pojedziemy autobusem pospiesznym i wybuchł śmiechem ja tam nie wiem co smiesznego jest w autobusie pospiesznym, ale jush na sam początek zrobilismy troche siary. Po kosmicznej podrózy szybkim autobusem pobieglismy na trening. Moro jush opowiedział o treningu, ja dodam tylko ze ten ból, ta szczę ka wypadnieta z nawiasów, to skutki spotkania sie głowy Mora z mocnym dolyo mojego kolegi przynajmiej wie ze w szczecinie trzeba być tfardym.
Po wyczerpującym treningu pojechalismy do centrum tzw. pośpiechem*.
Moro zwiedził troche Szczecina a potem... to juz była pora cos zjesc.
ja tam sie zabardzo nie najadłem lecz reszta grópy nie miała takiego pecha jak ja wiedz cos tam zjedli. Pełni humoru pojechlismy jesce pod dom kiri-Ani gdzie kompletnie dobił nas jej pies, który na komende
ZDECHŁ PIES obraca sie na plecy, łapy do góry i lezy jak martwy.
Na koniec odprowadzilismy Tomka na dworze, gdzie sie okazało zamiast odjazdu o 18, Moro miał odjazd o 18.40. Siedlismy na ławeczce dworcowej i zaczlismy opowiadackawały. Moro odzstrzelił taki kawał za papier pochłon mało co pod pociag nie wpadł .
Pociag podstawili 30 min. przed odjazdem wiec reszte czsu spedzilismy w przedziale. 18 38, i wszyscy (prócz Mora sru z pociągu)
i te kosmiczne porzegnanie. Opisze czesc 2 , a mianowicie:
pociąg ruszył a my zaczelismy biec za nim jaj bysmy byli z buszu
i przyklepywalismy 5 ątki Tomkowi. co za BK
*autobus pospieszny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu