![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Ktoś ma jeszcze takie sytuacje,czy to ja jestem nienormalny???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie tak,że ja chciałem jej zrobić krzywdęAle nie kusi mnie, jak to kiedyś ktoś napisał, aby zakładać dźwignie, albo jak w Twoim przypadku obalać dziewczyny znajdujące się w zasięgu ręki
Napisano Ponad rok temu
zapomniałem,że dziewczyna to nie przeciwnik :wink:
Napisano Ponad rok temu
laską wolnego(byliśmy do siebie przytuleni-to chyba jasne
),to ona prawie się przewróciła.Co robisz?-spytała,a ja po prostu złapałem się na tym,że z przyzwyczjenia chciałem SPROWADZIĆ JĄ DO PARTERU!!! :?
Ktoś ma jeszcze takie sytuacje,czy to ja jestem nienormalny???
Napisano Ponad rok temu
Taa...Najlepiej na jakieś Kung-Fuj,Karate Ci-Po Ryju,albo inneSex Kwon Do,bo ćwicząc codziennie kata i pracując nad sobą stanę się lepszym człowiekiem,no i może wreszcie nauczę się tańczyć(kata)moim zdaniem powinienes sie leczyc :twisted: i najlepiej zmienic styl bo ten Ci na zdrowie nie sluzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie za bardzo rozumiem.W jaki sposób mogłoby się owo zboczenie przejawiać???Może w kościele podczas pieśni(np."Panie dobry,jak chleb")zaczynają bezwiednie podrygiwać???Swoją drogą ciekawe czy tancerze mają też zboczenia zawodowe?
Napisano Ponad rok temu
To nie tak,że ja chciałem jej zrobić krzywdę
Po prostu mam taką zasadę,że jeśli widzę lukę u przeciwnika,to ją wykorzystuję do zastosowania konkretnej techniki.A tam na dyskotece po prostu zapomniałem,że dziewczyna to nie przeciwnik :wink
Napisano Ponad rok temu
Najpierw Aikido przez 2 lata.Teraz Bjj od roku.A distephano i badpafcio, jak dlugo cwiczycie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie tak,że ja chciałem jej zrobić krzywdę
Po prostu mam taką zasadę,że jeśli widzę lukę u przeciwnika,to ją wykorzystuję do zastosowania konkretnej techniki.A tam na dyskotece po prostu zapomniałem,że dziewczyna to nie przeciwnik :wink
i Ty uwazasz ze jestes normalny :twisted:![]()
"zapomnialem, ze dziewczyna to nie przeciwnik" - Ty sie lecz chlopie i to szybko
![]()
![]()
![]()
jak ja sie przytulam do laski to mysle o tym zeby ja za pupe zlapac i calosc moich mysli skupia sie na seksie a Ty myslisz o lukach u przeciwnika i zapominasz z kim jestes i ze tanczysz...![]()
![]()
![]()
ja cwiczylem dlugo judo i jak wspomne pamiecia nie przypominam sobie zebym chcial wtedy jakas dziewczyny z ktora tanczylem wolne rzucic czy obalic :twisted:![]()
![]()
![]()
jak Ty masz takie mysli to wychodzi na to ze bjj Ci seks juz zastapilo i trzeba sie leczyc :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu