Trening
Napisano Ponad rok temu
utwardzanie szczeki ? :wink:
trening siłowo - wydolnosciowy
dolyo "po dostawce"
AAAAA ! - trening wytrzynalosciowy /wydolnosciowy
skrot na dolyo chagi
i tu
tu tez
masz cos na oku - o tu ! :wink:
skrot na dolyo chagi dwitem , kontruje zawodnik z lewej
koniec treningu- za 5 min. dobranocka :wink:
aaa masz jeszcze kopa :wink:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zdjecia ze strony PZTKD - Yano Art Colection
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w ogóle to jak szermierka wygląda. Ale może tylko wygląda...chociaż.
Napisano Ponad rok temu
Dobre "tenkan" a potem "yoko-men-uchi"A w ogóle to jak szermierka wygląda. Ale może tylko wygląda...chociaż.
I po Tobie
Pozdrawiam
Lucas
Napisano Ponad rok temu
Hm, na zdjeciu "dolyo "po dostawce" " jest gościuniu coś tam kopie. Jak tak trzyma gardzine przy kopnięciach to długo głowy nie ponosi. A może mu już nie jest potrzebna...
A w ogóle to jak szermierka wygląda. Ale może tylko wygląda...chociaż.
Taaa to popatrz jak jest wychylony...ciezko w takiej pozycji skrocic...popatrz tez jak kopia zawodnicy muai thai i ich garda przy takich kopnieciach (wyglada tak samo)a jednak nie czesto zdazaja sie skroty - POZATYM TO ZDJECIE Z TRENINGU SILOWEGO GDZIE TECHNIKA MA MNIEJSZE ZNACZENIE !!
Szermierka ???? - czemu szermierka ?
Proponuje sie przejsc na jakis trening kadry i zobaczc jak to wyglada !
Takie gdybanie jest bez sensu...proponuje zobaczyc tych kadrowiczow podczas treningu - w ruchu !
Pozatym ten "gosciuniu" to M. Wałach wielokrotny medalista MŚ w kat co prawda do 63kg (o ile sie nie myle)
Ma swietne, mocne ręce (nie chcialbym z nim walczyc ne łapy a moja waga to 86) i swoje na ulicy tez przeszedł.... nie oceniej Jarku prosze nikogo po jednym zdjeciu.Nie zamieszczalem ich zeby sie sprzeczać. Z całym szacunkiem ale Twoje zdjecie/pozycja na emblemacie tez wyglada na łatwą do skrocenia , jednak wiem iz jestes dobrym fighterem i nie spekuluje , nie staram sie gdybac - wiem ze to tylko kilka milisekund !!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Poza tym nic nie mam do TKD, zwłaszcza w takim normalnym wydniu. Już dawno mi przeszło ocenianie ludzi po naszywkach.
Napisano Ponad rok temu
Szybkosciowe raczej.
pozdrowiena
Napisano Ponad rok temu
Mam też małą dygresje co do siły tego kopniecia, wielu ludzi posłałem na deski właśnie lewą nogą (a walcze w lewej pozycji walki) właśnie kopnięciem "bez dostawki". Zresztą to moje ulubione kopniecie
A tak w ogóle to jesteś z Lubina, ja mam do Ciebie jakieś 70 km. Daj jakiś telefon na PW to wpadnę z kumplem na Wasze zajęcia.
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
(mowa tu o TKD ITF , w WTF , GTF i innych nie wiem jak jest )
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shidokan Wałcz 2002 zdjęcia
- Ponad rok temu
-
Dzień świra
- Ponad rok temu
-
Letni Budokan