Hm, na zdjeciu "dolyo "po dostawce" " jest gościuniu coś tam kopie. Jak tak trzyma gardzine przy kopnięciach to długo głowy nie ponosi. A może mu już nie jest potrzebna...
A w ogóle to jak szermierka wygląda. Ale może tylko wygląda...chociaż.
Taaa to popatrz jak jest wychylony...ciezko w takiej pozycji skrocic...popatrz tez jak kopia zawodnicy muai thai i ich garda przy takich kopnieciach (wyglada tak samo)a jednak nie czesto zdazaja sie skroty - POZATYM TO ZDJECIE Z TRENINGU SILOWEGO GDZIE TECHNIKA MA MNIEJSZE ZNACZENIE !!
Szermierka ???? - czemu szermierka ?
Proponuje sie przejsc na jakis trening kadry i zobaczc jak to wyglada !
Takie gdybanie jest bez sensu...proponuje zobaczyc tych kadrowiczow podczas treningu - w ruchu !
Pozatym ten "gosciuniu" to M. Wałach wielokrotny medalista MŚ w kat co prawda do 63kg (o ile sie nie myle)
Ma swietne, mocne ręce (nie chcialbym z nim walczyc ne łapy a moja waga to 86) i swoje na ulicy tez przeszedł.... nie oceniej Jarku prosze nikogo po jednym zdjeciu.Nie zamieszczalem ich zeby sie sprzeczać. Z całym szacunkiem ale Twoje zdjecie/pozycja na emblemacie tez wyglada na łatwą do skrocenia , jednak wiem iz jestes dobrym fighterem i nie spekuluje , nie staram sie gdybac - wiem ze to tylko kilka milisekund !!
Pozdrawiam