przesłanie ;)
Napisano Ponad rok temu
tylko sie nie rozerwij

Napisano Ponad rok temu
 w nocy jacys idioci zaczeli naprawiac tory tramwajowe -w ogoe nie dalo sie zasnac, i taki mega wyczerpany jak na wielkim kacu poszedlem na ten egzamin  dalem z siebie duzo nastawiajac sie na mega konkurencje- po czym okazal,o sie ze kiedy ja plynalem druga dlugosc basenu mijalem jeszcze ludzi ktorzy nie skonczyli pierwszej
  w nocy jacys idioci zaczeli naprawiac tory tramwajowe -w ogoe nie dalo sie zasnac, i taki mega wyczerpany jak na wielkim kacu poszedlem na ten egzamin  dalem z siebie duzo nastawiajac sie na mega konkurencje- po czym okazal,o sie ze kiedy ja plynalem druga dlugosc basenu mijalem jeszcze ludzi ktorzy nie skonczyli pierwszej   , ostatecznie mialem 39 sekund- wynik jak dal mnie dopuszczalny, zwykle plyne 50 metrow w granicach 35 sekund  8)
 , ostatecznie mialem 39 sekund- wynik jak dal mnie dopuszczalny, zwykle plyne 50 metrow w granicach 35 sekund  8)  dobra, sorry ze pisze tak oftopik, chcialem sie pochwalic
ps. zapomnialem zabrac recznika

Napisano Ponad rok temu
 :wink:
    :wink:  w koncu trzeba byc tfardym , a nie mietkim

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-na jaka AWFiS zdajesz?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Trener. czy od niego duzo zalezy? Trener. czy od niego duzo zalezy?- Ponad rok temu 
- 
			 TKD w Gdansku TKD w Gdansku- Ponad rok temu 
- 
- 
- 
- 
-