Trener. czy od niego duzo zalezy?
Napisano Ponad rok temu
Bo ja na przyklad nie wiem czy bez mojego zdolalabym przetrwac te pierwszy treningi po ktorych bylam jednym wilekim zakwasem i czy bez niego zdolalabym przemoc swoj dolek ktory sprawil ze nie cieszylam sie juz z tego ze trenuje. Szlam na trening bo szlam.
A u was jak jest? Trener pomogl czy byliscie takie Zosie samosie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MARDRAs
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do tego moj trener tez byl moim wzorem i chcialm robic tak jak on ake po pewnym obozie sie wszysciutko zmienilo...
Napisano Ponad rok temu
u mnie ciut wczesniej :wink:
Napisano Ponad rok temu
osobiscie, moj trener jest dla mnie wzorem. chcialabym byc w przyszlosci taka, jak on.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wow, czyli jestes juz doskonaly- brawo!zawsze dążyłem do doskonałości w wykonaniu techniki, a gdy już to osiągnąłem doszedłem do wniosku, że nie w tym tkwi siła przetrwania :?
MARDRAs
jezeli chodzi o trenera to bynajmniej ani wojtek ani slawek ani zaden inny trener [nie tylko tkd] nie sprawil zebym chcial byc taki jak on, moze napiszecie dlaczego chcecie byc tacy jak wasi trenerzy? ja tego nie rozumiem. z szacunkiem to jest tak, ze jezeli nie szanujesz swojego trenera [co nie znaczy ze masz do niego podchodzic bezkrytycznie] to twoja "edukacja" pod jego okiem nie ma sensu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TKD w Gdansku
- Ponad rok temu
-