Kto ją tu sprowadził, kim był prekursor/prekursorzy, kiedy to było no i w ogóle proszę o wszelkie "opowieści z zamierzchłych czasów".
Skąd capoeira w Polsce?
Napisano Ponad rok temu
Kto ją tu sprowadził, kim był prekursor/prekursorzy, kiedy to było no i w ogóle proszę o wszelkie "opowieści z zamierzchłych czasów".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oprócz wyżej wymienionych grup warto jest jeszcze wymienić grupę Beribazu (w której sam trenję
jeżeli gdzieś się pomyliłem to poprawcie mnie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
nigdzie... tak wlasnie bylo... dodam jeszcze tylko, ze faba wczesniej cwiczyl kyokushin (ok. 6-7 lat chyba)gdzieś się pomyliłem to poprawcie mnie
Napisano Ponad rok temu
Poczatki wspolpracy z Brazylia w Polsce: rok 1998 zalozenia Artes das Gerais Polonia.
Obecna Grupo Magia rozpoczela wspolprace z professorem Nelsinho w 1999 roku.
Wedlug [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Faba cwiczyl karate 12 lat. :roll:
Napisano Ponad rok temu
ano... to bardzo mozliweWedlug [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Faba cwiczyl karate 12 lat. :roll:
Napisano Ponad rok temu
kiedy to było
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] wszystko sie zaczelo w 1995 roku.
Napisano Ponad rok temu
z oficjalnej strony Artes das Gerais Polonia:Poczatki wspolpracy z Brazylia w Polsce: rok 1998 zalozenia Artes das Gerais Polonia.
"(...)Mestre Nem wyraził zgodę na przyjęcie polskiej grupy w poczet Artes das Gerais, co formalnie stało się dopiero w czerwcu 1999."
Napisano Ponad rok temu
Formalnie rok 1999, a blad wzial sie stad, iz tradycyjnie w grupie mowi sie ze 1998 - od czasu pierwszych warsztatow z Mestre Nem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
capoeira na zawodach All Style Championships 2001- Ponad rok temu
-
Axe Sound System- Ponad rok temu
-
Capo w reklamie Sprite-a- Ponad rok temu
-
capoeira w vale tudo ;)))- Ponad rok temu