Walka nozem
Napisano Ponad rok temu
Dajcie jakies namiary na stronki z systemami walki nozem.
Dzieki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
"od roku nieaktualizowana..."
Tak, tak juz to slysze "nie jestem upowazniony... "
Teraz calkiem serio polecam ci strone bladych braci, jest super. Ponadto znajduje sie tam bardzo duzo linkow do stron o podobnej tematyce.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdro Mar.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
>nie jestem upowazniony.
nie jestem adminem tamtej strony."
Nie moglem sie powstrzymac zart splatac .
>[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ooo dzieki, az ty, ja jestem adminem tej strony . Ale szczerze sie przyznam ze bardzo duza czesc art. jest autorswa Chrisa admina Blade Brothersow , zapraszam na jego strone, tam jest tego wiecej .
P.S. Tak na marginesie, Seiken ale ciebie czasu nie bylo gdziez sie ukrywal . Chyba w koncu zasluzony odpoczynek.
Napisano Ponad rok temu
Co do stron to powiem szczerze ze nie znam zadnej ktora pokazuje techniki noza , zdazaja sie jedna , gora 3 i koniec.
Napisano Ponad rok temu
>Leviathan , niestety nie , co prawda bylem w naprawde pieknym kraju ( Irlandii ) , ale sluzbowo
Prace to masz ciekawa, ze tak sobie swiat zwiedzasz. Moze zachaczysz kiedys o rodzinne strony .
> to jeszcze w nocy musialem pic hektolitry Smithwicksa , co w drugim tygodniu zaczelo wywolywac trzesiawe raczek.
Odrazu widac ze Polak, chociaz im pokazales ...
P.S. Z tym art. to daj znac jak skonczysz
Napisano Ponad rok temu
Mój kuzyn pojechał stopem do Hiszpanii - taka sobie wycieczka jak najtańszym kosztem, poznał tak jakiegos goscia - hiszpana, który był gejem, ale ten kuzyn (Błażej) o tym nie wiedział...hiszpan postanowił Błazeja schlac i wydymac...nie wiedział jednak, ze Błazej jest Polakiem...Hiszpan postawił jedna kolejke, drugą, trzecia....itd, po jakims czasie usnął, a Polak pił dalej z resztą baru...cos nad ranem Hiszpan przebudził sie i zaproponowałm, że przenocuje swojego nowego kumpla - poszli do niego do domu, Błazej wypił jeszcze jakies wino, czy cos i poszedł spac...cos koło południa obudził sie, bo usłyszał jakis hałas..to Hiszpan gramolił mu sie na łóżko...Błazej mu buta w ryło, kilka strzałów i sobie poszedł...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SEVILLIAN STEEL
- Ponad rok temu
-
navaja meu amor
- Ponad rok temu
-