K1 - na serwerku
Napisano Ponad rok temu
Rozdziałka niska i bez glosu ale obraz jest ok, i mozna bez problemu ogladnac. Jest cała walka Jeroma Le Banera z Huntem, i fragmęty kolejnej walki. Z sotatniej dałem tylko sam nokaut bo walka była nudna.
Możecie to puźnym wieczorem zciągać. Tak po 23.00.
212.76.56.83
user k1
pass k1
plik wazy 160 MB ale bardzej pakować nie chciałem bo kiepsko by wyglądało. Choć może dzś jeszcze coś spróbuję .
Napisano Ponad rok temu
1. przyspiesza sciagania od 4 do 10 razy
2. w razie przerwania połączenia odpala od miejsca przerwania ...i wiele innych...
PS. to nie jest reklama tylko pomoc dla tych którzy chcieliby sciagac naprawde duze pliki
Napisano Ponad rok temu
Zarzuccie GetRight'a 4.5c (najnowszy).
1. przyspiesza sciagania od 4 do 10 razy
2. w razie przerwania połączenia odpala od miejsca przerwania ...i wiele innych...
PS. to nie jest reklama tylko pomoc dla tych którzy chcieliby sciagac naprawde duze pliki
Albo DAP, też jest ok, choćdo ftp lepszy getright bo ma klienta ftp wbudowanego.
ps. Nie wiem czy mój serwer to osługuje bo zainsalowałem go przedwczoraj :-) a wczesniej się ftp nie bawiłem :-)
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
POZDRAWIAM
MARDRAs
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spakowany jest divx 5 ale słabo spakowałem bo bałem się o jakość. Teraz np. Serwerek chodzi. Do tego są tam jeszcze trzy pliki z zawodów w extream kicks i formach przy muzyce. Polecam bo kolesie z nogami takie rzeczy robią że chej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K1 - jak się zakwalifikować?
- Ponad rok temu
-
K-1 World GP 2002 we Francji
- Ponad rok temu
-
Krzysztof Ogonek
- Ponad rok temu