BJJ VS KICK
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
Walki odbyly sie w rekawicach bokserskich, i kaskach, na zasadach Vale Tudo, z wylączeniem łokci.
Nakrecony Został film z tych Walk, ktory niebawem ma pokazac sie w necie.
9:1 czyli heem, bjj Rulez
Tyle
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
No miał byc, wlasciwie jest, ktos go musi wrzucić na Komputer z kasety VHS . Z tego co wiem zajął się tym niejaki KdH ... Jest szansa że spotkam go na treningu, i wtedy zadam mu to samo pytanie "co z filmem"...
[/quote]: ile i co trenowali wcześniej chłopcy z bjj ?[quote]
Pogadaj z Kims kto chodzi na Gwardie
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Kicboxing to sport i zawodnik trenowany pod tym katem ,podswiadomie walczy wedlug regul , od ktorych jest wolny cwiczacy BJJ pod kierunkiem VT.
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
Póki co wiemy tyle samo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jak chwytali?
Jakimi technikami kończyli kickboxerów?
Napisano Ponad rok temu
ale jestem upierdliwy
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
czyżby jakiś problem z ustaleniem co trenowali wcześniej chłopcy bjj ?
no zgadza sie, brak czasu zeby skoczyc na gwardie, i pogadac z chlopakami. Moge zapytac Mirka, ale ciagle zapominam. Ale to chyba nie jest az tak istotne, bo prawie wszystkie walki skonczyly sie ponoć technikami bjj ....Film ma juz byc nie dlugo, jest jakis obsuw czasowy, ale napewno kiedys bedzie...
tyle
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
cziLL !
nie sądze aby Mirek wystawiał do walki zawodników z 3 - miesięcznym stażem, z tego co mi mowil, chlopaki startujący w zawodach cwiczyli bjj koło 1,5 roku, oprócz tego przeszli trening do Vale Tudo, gdzie nauczyli się troche ciosow i kopnięć . Ale podstawą szkolenia jest Bjj i dzieki niemu wygraliśmy 9:1 .
Pytanie "co trenowali jeszcze chlopcy z bjj" jest bez sensu . Co probowałem wyjaśnić w poscie poprzednim.
kickboxerzy bioracy udział w tej walce chylą czoła po przegranej (niektórzy szukaja "dobrego parteru" w wa-wie)
no to konkret ! niech wpadaja sie pokulać !
Napisano Ponad rok temu
w rękawicach bokserskich?
To jak chwytali?
Jakimi technikami kończyli kickboxerów?
Że też muszę sam siebie cytować.
ale cały czas czekam na odpowiedź.
Napisano Ponad rok temu
dalej uwazam że ma znaczenie co i ile ćwiczyli wcześniej uczestnicy zabawy - bo co inacze wygląda jak kicka z 3 letnim stażem kładzie bez problemu bjj ze stażem 3-miesięcznym(no - z półrocznym :wink: ) a inaczej , jak sie nagle okazuje , że gościu z bjj , i owszem ćwiczy bjj kilka miesięcy ale wcześniej z powodzeniem przez kilka lat trenował zapasy - czyż nie ? :roll:
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
walki skonczyly sie przez techniki konczace poznane podczas treningu bjj, wszystkie walki skonczyly sie w parterze... z tego co wiem zapasy nie maja technik konczacych...
Poza tym wszyscy zawodnicy od Mirka znaja podstawy zapasow.
Powiedzialem ci wszystko co wiem, jesli nadal czujesz niedosyt wyslij maila KdH , chyba jest gdzies na Sfd ...
tyle
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. i nie pierdolcie głupot w stylu ze koles trenował judo ale to nie ma znaczenia bo kończył techniką bjj bo wpuść kolesia z 3 miesięcznym stażem tylko w bjj i kolesia 3 miesięcznym stażem w bjj ale z 6 letnim w zapasach limo nie daje nawet 30 sekund czystemu bjj limo
Napisano Ponad rok temu
Co chcesz mi wmowic przez slowa: "...ale walki skonczyly sie przez techniki konczace poznane podczas treningu bjj, wszystkie walki skonczyly sie w parterze... " ??
Przeciesh w Judo sa prawie wszystkie techniki konczace co w BJJ, oprocz dzwigni na nogi ... a nie wierze ze wszystkie walki skonczyli przez dzwignie na nogi .. nie mozliwe aby ktos po 3 miesiacach BJJ mial te dzwignie/duszenia tak opanowane .. wezmy przyklad Balachy .. ona jest w judo dosc czesto cwiczona, uwazasz ze 10 lat cwiczenia balachy na judo nie ma znaczenia ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fotki z pierwszych UFC
- Ponad rok temu
-
vale tudo na dsf
- Ponad rok temu
-
Ken vs Tito !!!
- Ponad rok temu
-
Co jest ważniejsze Styl czy Zawodnik?
- Ponad rok temu
-
Frank Shamrock
- Ponad rok temu
-
Jak Trenuja W Chute Boxe
- Ponad rok temu
-
debiut!
- Ponad rok temu
-
Meca World Vale Tudo 7!!!!!
- Ponad rok temu
-
Shooto, ShootFighting, Pankrace, Rings - Slow kilka.
- Ponad rok temu
-
!!! UWAGA !!! - ostrzeżenie.
- Ponad rok temu