Romeo Must Die
Napisano Ponad rok temu
Film w sumie nawet ciekawy fabularnie, ale Jet za duzo "linkuje"... duzo wiecej niz w "The One".... Mimo nie specjalnych walk, film warty obejzenia
Napisano Ponad rok temu
a ta pierwsza rodzina to nie chinska tylko chinskoamerykanska jesli juz chcesz byc politically correct
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Glowny bohater ma switne ukaldy walk.. lekkie i prezyzyjne. chyab po raz piewszy widzialem film zrobiony przez bialego ( pozdrowienia wujek) i gdzie nie bylo bialych.
i do tego ta muzyka..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Walki w "Romeo must die" mi się podobały mimo zastosowania wire fu (ale w kilku scenach do lin dodali efekty komputerowe, co według mnie było słabo zrobione i psuło końcowy efekt). Gra tam też Russell Wong (aktor znany z serii "Zaginiony") i ich finałowa walka była bardzo ciekawa! Jedne z ciekawszych scen to mecz footballu i walka z tą Chinką na motorze jak Jet posłużył się Aaliyah jako bronią 8O
Ale widać że Jet Li lubi pracować z Bartkowiakiem bo właśnie razem zrobili kolejny film "Cradle 2 the Grave", który utrzymany będzie w podobnych hip-hopowych klimatach... nie za bardzo mi to odpowiada ale i tak licze że bedzie dobry skoro gra w nim Jet i reżyserem jest nasz rodak :wink: Do tego będzie tam walka Jeta z Markiem Decascosem, a tego nie można przegapić :twisted:
Napisano Ponad rok temu
ona niestety zginela w katastrofie lotniczejTa laska była fajna ale, najlepszy to był ten grubas.
Napisano Ponad rok temu
ona niestety zginela w katastrofie lotniczejTa laska była fajna ale, najlepszy to był ten grubas.
Słyszałem coś o tym, ale nie wiem dokładnie czy w jednym z porwanych samolotów czy w jakimś lecącym z Hawajów po kręceniu teledysku.Która wersja jest prawdziwa?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bruce lee walczy...
- Ponad rok temu
-
Gwiezne wojny epizod 2
- Ponad rok temu
-
Budokan w sieci
- Ponad rok temu
-
Kiedy wyjdzie nowy numer Budokanu?????????
- Ponad rok temu
-
Nowe filmy Wo - Ping'a
- Ponad rok temu
-
Best film categegory Real Fight by Budo Forum
- Ponad rok temu
-
Jaki to tytuł-film o nożownikach-POMÓŻCIE!!!
- Ponad rok temu
-
Poszukuję filmu - Breathing Fire
- Ponad rok temu
-
Shaolin Socker !
- Ponad rok temu
-
MARC DACASCOS
- Ponad rok temu