Nowe filmy Wo - Ping'a
Napisano Ponad rok temu
pierwszy " Fist of Legend " o Historii Mistrza Chen Zhi Zheng'a ze szkoly Chin Woo . Polecam z calego serca . Film ma ciekawe spojrzenie na kung fu i jestem pewien ze wielu przypadnie on do gustu . choreografia i rezyseria Wo Ping
drugi to " Iron monkey" , opowiesc o mlodosci Wong Fei Hong'a i jego ojca Wong Kei Yi . Typowe chinskie latanie po scianach , ale film jest bardzo przyjemny do ogladania . Choreografia i rez. j.w.
Jesli mi sie uda to wale te filmy fo znajomego na ftp . Kto by chcial sciagnac je to niech da znac. Aha .... oba filmy sa w DivX'ie
ide se
Michal Maj
P.S. niedlugo wyjdzie nowy film pt. " Zu warriors " ..jakby ktos mial namiar na niego niech da znac . Podobno ten film to istny :wink: dragonballZ :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i polecam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Sadze , ze przeslanie Fist of Legend jest uniwersalne i chodzi o to , aby sie nie ograniczac .
W jednej ze scen w szkole Jet Li wyjasnia uczniom , ze wszystko co robia na zajeciach , ma sprawic , aby wytrzymac uderzenie przeciwnika .
W koncu w walce zadecyduje szybkosc i psychika .
A co sadzisz o glownym niedobrym , Generale Fujita ?? Wedlug mnie byl fajowy i tez chce miec takie buty oficerki .
Pozdrowienia
Michal Maj
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Best film categegory Real Fight by Budo Forum
- Ponad rok temu
-
Jaki to tytuł-film o nożownikach-POMÓŻCIE!!!
- Ponad rok temu
-
Poszukuję filmu - Breathing Fire
- Ponad rok temu
-
Shaolin Socker !
- Ponad rok temu
-
MARC DACASCOS
- Ponad rok temu
-
Filmy "karate" a Vale Tudo