polak na K1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brał Tomasz Kucharzewski Kyokushin/shidokan karate
ee tam Kucharzewski, ja mówięo ch łopakach z polski, np. Warchoł gdyby był młodszy.
Napisano Ponad rok temu
ee tam Kucharzewski, ja mówięo ch łopakach z polski
co masz na mysli przez to "ee tam" , Tomek jest moze lepszym Polakiem niz wiekszosc mieszkajacych w kraju , zawsze wystepuje jako Polak i taki sie czuje.
Zapewniam ciebie ze pokazywanie polskosci pozagranicami to nie to samo co w Polsce.
Warchol na obozie w Bulgarii dostawal baty od Tomka w kazdej walce i niemysle zeby cokolwiek zdzialal w K1.
Kucharzewski ma juz niestety swoje lata , jednak ciagle jest w formie , od poczatku trenuje w tym samy dojo Goyu -ryu u Maddyego i moze jaszcze cos pokaze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zauwaz jednak ze kiedys np. Kykoushin bylo jedno ( i jeden mistrz Europy) , wszystkiego bylo mniej ( organizacyjnie) i prestiz zdobycia tytulu byl inny , obecnie mamy mistrzow swiata , tradycyjnych , nietradycyjnych , semi lub full , org#1 lub org #5 , niestety nie sa juz to takie indywidualnosci jak za danych czasow ( bo i konkurencja sie rozdrobnila), wiec i przebic do K1 jest trudniej pomimo posiadania kilku tytulow mistrza "czegos tam.
Napisano Ponad rok temu
A tak swoą drogą, faktycznie kucharzewski tak prał Warchoła?? Ja wiem, że Warchoł szybko przegrał z Roufusem ale kurcze, to co piszesz...
Napisano Ponad rok temu
ee tam Kucharzewski, ja mówięo ch łopakach z polski
co masz na mysli przez to "ee tam" , Tomek jest moze lepszym Polakiem niz wiekszosc mieszkajacych w kraju , zawsze wystepuje jako Polak i taki sie czuje.
Zapewniam ciebie ze pokazywanie polskosci pozagranicami to nie to samo co w Polsce.
Warchol na obozie w Bulgarii dostawal baty od Tomka w kazdej walce i niemysle zeby cokolwiek zdzialal w K1.
Kucharzewski ma juz niestety swoje lata , jednak ciagle jest w formie , od poczatku trenuje w tym samy dojo Goyu -ryu u Maddyego i moze jaszcze cos pokaze.
Slyszalem ze Kucharzewski trenuje Kyokushin i (lub) Shidokan ale to ze Goju Ryu to nie. Jak to w koncu jest :?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sekcja muay thay...:) w lodzi?
- Ponad rok temu
-
Nastepna gala BOKSU
- Ponad rok temu
-