Polska-USA
Napisano Ponad rok temu
amerykanie mowili ze bedziemy potrzebowac noszy a to raczej oni ich potrzebowali,
jakie sa wasze wrazenia? ja jeszcze jestem bardzo podekscytowany,
ciagle mam przed oczami diabla i bonina przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polacy wygrali sześć z siedmiu walk w meczu nieoficjalnych reprezentacji Polski i Stanów Zjednoczonych.
Wszystkie walki zakontraktowano na 6 rund. Tomasz Adamek łatwo pokonał przez TKO w 3 Williama McDonalda. Bardzo cenne zwycięstwo odniósł Roman Bugaj, który pokonal na punkty Davida Na'ila. Krzysztof Włodarczyk wygrał przez TKO w 2 rundzie z wyraźnie wystraszonym Rodneyem Philipsem. Jedynem Polakiem, który przegrał był Marcin Rogiewicz. Nie sprostał on niezłemu Alberto Mercedesowi (7-1). Wygrał także Juri Nużnienko (na punkty z Floresem)
W najciekawszej walce wieczoru Tomasz Bonin niespodziewanie szybko rozprawił się z Gary Winmonem (25-6, 17 KO). Wygrał już w 2 rundzie przez TKO.
Gala boksu była nadzwyczaj ciekawa, a wiele walk stało naprawdę na dobrym poziomie. Cieszy fakt, że tylko jeden z naszych bokserów musiał uznać wyższość gościa z USA. Gościem honorowym imprezy był Andrzej Gołota, zabrakło niestety zapowiadanego wcześniej Michaela Buffera.
z tko.pl
Napisano Ponad rok temu
(ulica jest mym domem streetfighting jest mym zyciem)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widzial ktos ten mecz? [co za pytanie wariat ]
amerykanie mowili ze bedziemy potrzebowac noszy a to raczej oni ich potrzebowali,
Mialem przyjemnosc widziec go na zywo, poniewaz poszedlem do Hali Sportowej. Mecz mial sie rozpoczac o 19, pierwsi zawodnicy weszli o 20:07, ale to nic. Jeszcze przed walka kibic za mna rzucil uwage, ze przyjechali walczyc z Polakami tacy bokserzy, ktorzy maja przegrac. I to sie potwierdzilo. Mozna czuc niedosyt, ze wiekszosc walk (pięć) zakonczyla sie przed czasem ale i tak mecz podobal mi sie.
Tylko czy naprawde wygralismy z reprezentacja USA? Mam watpliwosci.
Mysle, ze Amerykanie byli troche zaskoczeni poziomem Polakow.
no to tyle
Silvio
Napisano Ponad rok temu
"POLAK POTRAFI"widzial ktos ten mecz? [co za pytanie wariat ]
Mialem przyjemnosc widziec go na zywo, poniewaz poszedlem do Hali Sportowej. Mecz mial sie rozpoczac o 19, pierwsi zawodnicy weszli o 20:07, ale to nic. Jeszcze przed walka kibic za mna rzucil uwage, ze przyjechali walczyc z Polakami tacy bokserzy, ktorzy maja przegrac. I to sie potwierdzilo. Mozna czuc niedosyt, ze wiekszosc walk (pięć) zakonczyla sie przed czasem ale i tak mecz podobal mi sie.
Tylko czy naprawde wygralismy z reprezentacja USA? Mam watpliwosci.
Mysle, ze Amerykanie byli troche zaskoczeni poziomem Polakow.
no to tyle
Silvio
Napisano Ponad rok temu
jak nie byli przygotowani to po co przyjeżdżali jako reprezentacja narodowa?
i jeszcze dochód z imprezy na ofiary WTC
co za propaganda...
Napisano Ponad rok temu
Ja rozumiem ze milo jest kiedy Polak wygra z przyjezdnym, ale jednak.. mogli by wygrac z kims innym, kims kto przynajmniej bedzie chcial powalczyc. Bo Amerykanie (w wiekszosci) jednak nie chcieli.
Napisano Ponad rok temu
Moge sie zalozyc ze w Stanach nikt nie wiedzial nic o takiej reprezentacji i ze byla to tylko reklama ze strony organizatorow.
Zgadzam sie z ta opinia calkowicie.
Mozemy wkrotce spodziewac sie kolejnych "meczow miedzypanstwowych".
Ciekawe tylko skad przyjada nastepni chlopcy do bicia?
:-)
pozdr
Silvio
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
GOLOTA POWIEDZIAL
- Ponad rok temu
-
Michalczewski-Hopkins
- Ponad rok temu