BigBrother
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego nie ma Bjj? Karol jest chwilowo zajęty czy jak? Przecież nie można przegapić takiej okazji. :grin:
P.S.
Domyślam się, że będą jakieś odpowiedzi, więc zaznaczam, że o Bjj słyszałem, ba! nawet widziałem w akcji. Natomiast a wielkim bracie wiem jeszcze mniej - za nieścisłości z góry przepraszam. wariat
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 i nie mam pojecia co sie dzieje???
  i nie mam pojecia co sie dzieje???pozdro papieros
Napisano Ponad rok temu
 trenowal dosc dlugo judo, potem przeszedl na sambo. gdzies tam na stronie bb mozna sobie pogadac z jego bratem z ktorym wlasnie trenuje...
  trenowal dosc dlugo judo, potem przeszedl na sambo. gdzies tam na stronie bb mozna sobie pogadac z jego bratem z ktorym wlasnie trenuje...a tak apropo fajne ma cwiczenia
 stanie na rekach i pompki - lepsze od sztangi
  stanie na rekach i pompki - lepsze od sztangi  ale sie zdziwilem jak sam to chcialem zrobic
  ale sie zdziwilem jak sam to chcialem zrobic  uch... a jemu to szlo 1,2,3,4,5....
  uch... a jemu to szlo 1,2,3,4,5....  bede to trenowac, bardzo fajne cwiczenie.
  bede to trenowac, bardzo fajne cwiczenie.potem jest Zouza (Stasia) - pracowala jako bramkarz na jakiejs tam dyskotece no i trenowala box.
o zadnym kickboxingu nie slyszalem

a co do kravata to ostatnio barbi w tej bluzeczce chodzi
 )) chyba Wojtek nie lubi go...
 )) chyba Wojtek nie lubi go...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Historia jiu jitsu w Brazylii(nie tylko brazylijskiego)(ang) Historia jiu jitsu w Brazylii(nie tylko brazylijskiego)(ang)- Ponad rok temu 
- 
			 sambo - rysunki technik sambo - rysunki technik- Ponad rok temu 
- 
			 Judo vs Bjj Judo vs Bjj- Ponad rok temu 
- 
			 Międzynarodowy Turniej Warszawski (Polish Open) Międzynarodowy Turniej Warszawski (Polish Open)- Ponad rok temu 
- 
			 Turniej Grapplerów SAD 20 -21 kwietnia Turniej Grapplerów SAD 20 -21 kwietnia- Ponad rok temu 
- 
			 Grappler's Quest 2002 Grappler's Quest 2002- Ponad rok temu 
- 
			 Royce Gracie zaduszony... w 1998 Royce Gracie zaduszony... w 1998- Ponad rok temu 
- 
			 Polscy Intruktorzy na royharris.com + foto Polscy Intruktorzy na royharris.com + foto- Ponad rok temu 
- 
			 garda :) garda :)- Ponad rok temu 
- 
			 trochę zdjęć z sambo - co wam to przypomina? trochę zdjęć z sambo - co wam to przypomina?- Ponad rok temu