Mam pytanie co do zawodów w zapasach ... czy można jechać na zawody i brać w nich udział jako nie zrzeszony w żadnym klubie zapaśniczym ? chodzi o ludzi którzy np. sami ćwiczą ???
Zawody
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Zawody
Hmm...nigdy sie z czyms takim nie spotkałem. Napewno musisz mieć 3 badania lekarskie,które wykonuje sie co 3 m-ce i licencje zawodniczą wykupioną w PZZ byc moze to wystarczy, ale nie jestem pewien.
Chcesz wystartowac?
Chcesz wystartowac?
Napisano Ponad rok temu
Hmm za moich czasów w zapasach ( dawno to było jakieś 7 lat temu) to badania się robiło co rok i to teżnie zawsze bo w 4 letniej karierze miałem tylko 2 badania w tym pierwsze przy zapisywaniu a co do jakiejślicencji to nigdy czegoś takiego nie widziałem i nie miałem - no chyba że trener to trzymał i załatwiał
Ahh i jeszcze jedno "diety" jeszcze płącą czy jush te dobre czasy odeszły ? ale pewnie to od klubów zależy ... ?
Ahh i jeszcze jedno "diety" jeszcze płącą czy jush te dobre czasy odeszły ? ale pewnie to od klubów zależy ... ?
Napisano Ponad rok temu
Czasy sie zmieniają i diet juz nie dają
W dużych klubach to i owszem, ale w moim małym klubiku to raczej bardzo rzadko ( co innego pare lat temu) .Najwyżej na kase można liczyć z kadry makroregionu.
W dużych klubach to i owszem, ale w moim małym klubiku to raczej bardzo rzadko ( co innego pare lat temu) .Najwyżej na kase można liczyć z kadry makroregionu.
Napisano Ponad rok temu
Hej!
W regulaminie jest napisane, że zawodnicy nie zrzeszeni w klubach sportowych nie mają prawa startu w zawodach organizowanych przez PZZ. Więc chyba tak jest
Pozdrawiam.
JO
W regulaminie jest napisane, że zawodnicy nie zrzeszeni w klubach sportowych nie mają prawa startu w zawodach organizowanych przez PZZ. Więc chyba tak jest
Pozdrawiam.
JO
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
3 następnych tematów
-
Nowa strona SOBIESKIEGO już ruszyła !!!
- Ponad rok temu
-
Poszukiwane !!!!!
- Ponad rok temu
-