Batizado w grupie Agia Branca
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Batizado w grupie Agia Branca
W dniach 15, 16 i 17 lutego 2002 w Katowicach odbeda sie warsztaty i Batizado grupy Aguia Branca. Miejscem Batizado i warsztatow bedzie sala gimnastyczna "Miedzyszkolnego Osrodka Sportowego" przy ul. Paderewskiego 46a (Osiedle Paderewskiego, niedaleko Doliny Trzech Stawow). Warsztaty sa otwarte dla uczniow spoza szkoly, a ich kosz wynosi 60 zl. Swoje przybycie na ceremonie zapowiedzialo okolo dziesieciu obcokrajowcow (Profesorowie Sangunin, Nelsinho, Boa), goscinie ma sie tez pojawic mi. Sensei Blaszczkiewicz (Ju-Jitsu).
Plan zajec:
Piątek 15.02 - warsztaty - godz. 17:00 do 20:00
Sobota 16.02 - warsztaty - godz. 11:00 do 14:00 - samba party - 17:00 do 20:00
Niedziela 17.02 - Batizado - godz. 11:00 do końca dnia
Zapraszamy wszystkich chetnych...
Plan zajec:
Piątek 15.02 - warsztaty - godz. 17:00 do 20:00
Sobota 16.02 - warsztaty - godz. 11:00 do 14:00 - samba party - 17:00 do 20:00
Niedziela 17.02 - Batizado - godz. 11:00 do końca dnia
Zapraszamy wszystkich chetnych...
Napisano Ponad rok temu
Re: Batizado w grupie Agia Branca
skoczek
cze też byłem na batizado
najbardziej mi sie podobał tekst capangi że droga zajmie 15-20 minut , ktoby sie spodziewał że zwiedze pól miasta zanim tam dotre ja cwicze capo nie maraton
co do batizado coz bylo ok
pozdrawiam tu enrique (zwany przez innych capanga ) ktory byl dosc zabawny
ogolnie bylo fajnie zwlaszcza pinokio sensei cotra mestre trila i ekipa z wrocławia ( ktora spala w klimatyzowanych podziemiach i najlepiej imprezowała )
cze też byłem na batizado
najbardziej mi sie podobał tekst capangi że droga zajmie 15-20 minut , ktoby sie spodziewał że zwiedze pól miasta zanim tam dotre ja cwicze capo nie maraton
co do batizado coz bylo ok
pozdrawiam tu enrique (zwany przez innych capanga ) ktory byl dosc zabawny
ogolnie bylo fajnie zwlaszcza pinokio sensei cotra mestre trila i ekipa z wrocławia ( ktora spala w klimatyzowanych podziemiach i najlepiej imprezowała )
Napisano Ponad rok temu
bo tyle zajmowalo ))) Katowice miasto bycze...najbardziej mi sie podobał tekst capangi że droga zajmie 15-20 minut , ktoby sie spodziewał że zwiedze pól miasta zanim tam dotre ja cwicze capo nie maraton
jak zwyklepozdrawiam tu enrique (zwany przez innych capanga ) ktory byl dosc zabawny
ten kolo zawsze wymiataogolnie bylo fajnie zwlaszcza pinokio
zdrowych i wesolych swiat dla wszystkich capoeiristas
Napisano Ponad rok temu
życze wielkich jaj wielkiego zdrowia szmalu i suszenia ubran po smigusie życze all capoludzią ,enrique i innym którzy to czytaja
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych