Wasze ulubione techniki
Napisano Ponad rok temu
ale możliwe , że kumple z treningu będą brać udział , ja już wiem , że na orunii i , że 8 marca , tylko nie pamiętam w jakiej szkole , kojarzy mi się szkoła nr. 19 , ale nawet nie wiem czy tam taka jest .
ja będe jedynie widzem , musze sobie jakąś kamere skombinować , tylko skąd , hmm .... , trzeba się nad tym głebiej zastanowić :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestes z chelmu i jezdzisz na treningi do sopotu ??? [do nieczego nie namawiam, pytam z ciekawosci]
Napisano Ponad rok temu
do sopotu bo ta sekcja jakoś przypadła mi do gustu , szybko się jedzie , do tego nie jade sam , spotykam na dworcu kumpa więc się dobrze jedzie . :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym dlaczego twoim zdaniem trzeba byc dobrze rozciagnietym[?] na glowe to yop chagi kopiesz???
Napisano Ponad rok temu
(jest też oczywiście efektowna) 8)
Napisano Ponad rok temu
a co powiesz na ap chagi? ta technika nalezy do moich ulubionych wariat
pozdro
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jaką wersje TKD trenujesz ale jesli ITF to chyba sam doceniasz skuteczność tej techniki. a rozciągniecie potrzebne jest chocby do tego aby bez problem moc kopnac nawet 5 czy 10 technik bez opuszczania nogi.
Napisano Ponad rok temu
(ale i tak wole dolyo)
Napisano Ponad rok temu
Ekhmm... nie pomylilo sie cos panu? Ze niby dollyo takie proste? Mi sie zdaje ze im dluzej kopie dollyo tym trudniejsze sie ono staje, wiecej bledow u siebie zauwazam. Jeszcze mi brakuje umiejetnosci zeby zrobic naprawde poprawne technicznie, szybkie i silne dollyo na glowe. Tzn polaczenie tych wszystkich elementow jest problemem. Ale za to jak pieknie wyglada to kopniecie w dobrym wykonaniu...ap , yop , dollyo najlepsze bo naj prostrze
Napisano Ponad rok temu
kopię tą techniką naj cześciej. Oczywiście szanuje zdanie innych.
Napisano Ponad rok temu
według mnie ta technika jest prosta, bardzo dobrze ją wykonuje i w czasie sparingów
kopię tą techniką naj cześciej.
Każda technika z pozoru jest prosta, ale tak jak Marek napisał, im więcej się trenuje tym trudniejsza staje się dana technika.
Każdy z nas kto zaczynał trenować myślał, że wszystko potrafi, ale
wraz ze stopniem zaawansowania zwraca się większą uwagę na szczegóły.
Im więcej wiemy o technice, tym więcej zauważamy błędów.
PS. rolka, zauważyłem, że lubisz 'odkopywać' stare tematy :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 najnowszych tematów
-
Jakie feromony moglibyście polecić?
- Miesiąc temu
-
Tabletki Penilarge
- Miesiąc temu
-
Brak ochoty na seks po treningu