Walka nozem Vasilieva
Napisano Ponad rok temu
Mam okazje zakupu kasety VHS Vasiliev-walka i rzuty nozem. Czy ktos wie cos wiecej o tej pozycji?
Oplaca sie to zakupic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki , teraz pozostaje mi tylko czekac na odzew sprzedajacego...

Napisano Ponad rok temu
Zauwazylem na prezentacji Vasiliew System w avi (skonwertowanej przez Martiusa) obrone przed napastnikiem trzymajacym noz "szermierczo" za pomoca noza trzymanego uchwytem odwrotnym (ice pick). Kiedys powiedziales, ze nie nigdy nie polecalbys walki chwytem odwrotnym z innym nozownikiem.Nie zastanawiaj sie , troche niespotykany , ale bardzo ciekawy styl.
Dlaczego wiec Vasiliew prezentuje takie techniki (moze chodzi o walke w zwarciu ) ?
Napisano Ponad rok temu
Dzieki
K.
Napisano Ponad rok temu

Czy istniala by taka mozliwosc - zrobienia kopii ?
Jesli tak, to prosze o kontakt na @ lub priva

poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Zauwazylem na prezentacji Vasiliew System w avi (skonwertowanej przez Martiusa) obrone przed napastnikiem trzymajacym noz "szermierczo" za pomoca noza trzymanego uchwytem odwrotnym (ice pick). Kiedys powiedziales, ze nie nigdy nie polecalbys walki chwytem odwrotnym z innym nozownikiem
...no i dalej tak uwazam , Vasilievowi to wychodzi i dlatego napisalem ze niespotykany i ciekawy styl.
Osobiscie nigdy by nie probowal bronic sie przed nozem w reverse grip , co nie znaczy ze jest to niemozliwe ,po prostu ja nie umiem.
Napisano Ponad rok temu
Uprzedzajac pytania pozostalych uzytkownikow

Napisano Ponad rok temu
Ja mysle, ze przyczyna jest mozliwosc ukrycia noza trzymanego uchwytem "sopel lodu" i zaskoczenie napastnika. Na tych reklamowkach w paru scenach widac, jak trzyma w ten sposób ukryty nóz.Zauwazylem na prezentacji Vasiliew System w avi (skonwertowanej przez Martiusa) obrone przed napastnikiem trzymajacym noz "szermierczo" za pomoca noza trzymanego uchwytem odwrotnym (ice pick)
[...]
Dlaczego wiec Vasiliew prezentuje takie techniki (moze chodzi o walke w zwarciu ) ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam te kasete.
problem jest w tym ze nie mam dwoch video.
ale jezeli ktos ma ochote na wymiane to sensowne oferty prosze slac na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
kaseta zawiera : wasiliev knife fighting and throwing , ufc hits vol 2 oraz ok 30-40 minutowy instruktaz walki nozem dla poczatkujacych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
drogi Seikenie
vasiliew to jak zwykle magik - jego techniki sa jak... nie wiem do czego to porownac ;-]
dobrze pokazane itd. - ogolnie rzecz biorac ciekawa kaseta , dosc dluga.
(motyw z rzucaniem zyletkami prosto w oczy przeciwnika rozlozyl mnie na podlodze...)
a oddac jej nie chce - od tego sa opcje przegrywania ;-]
fakt , ze nie mam w tej chwili dwoch video , ale na pewno znajde takowe jezeli bede sie chcial wymienic...
ogolnie raz jeszcze - kaset naprawde warta obejrzenia przez kazdego , ktory walczy lub zamierza uczyc sie walczyc nozem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 najnowszych tematów
-
Jak poprawić naturalnie potencję?
- Tydzień temu
-
Ona straciła ochotę na seks
- Miesiąc temu
-
Zapraszam na Oficialna strone