Walka nozem Vasilieva
Napisano Ponad rok temu
Mam okazje zakupu kasety VHS Vasiliev-walka i rzuty nozem. Czy ktos wie cos wiecej o tej pozycji?
Oplaca sie to zakupic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki , teraz pozostaje mi tylko czekac na odzew sprzedajacego...
Napisano Ponad rok temu
Zauwazylem na prezentacji Vasiliew System w avi (skonwertowanej przez Martiusa) obrone przed napastnikiem trzymajacym noz "szermierczo" za pomoca noza trzymanego uchwytem odwrotnym (ice pick). Kiedys powiedziales, ze nie nigdy nie polecalbys walki chwytem odwrotnym z innym nozownikiem.Nie zastanawiaj sie , troche niespotykany , ale bardzo ciekawy styl.
Dlaczego wiec Vasiliew prezentuje takie techniki (moze chodzi o walke w zwarciu ) ?
Napisano Ponad rok temu
Dzieki
K.
Napisano Ponad rok temu
Czy istniala by taka mozliwosc - zrobienia kopii ?
Jesli tak, to prosze o kontakt na @ lub priva
poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Zauwazylem na prezentacji Vasiliew System w avi (skonwertowanej przez Martiusa) obrone przed napastnikiem trzymajacym noz "szermierczo" za pomoca noza trzymanego uchwytem odwrotnym (ice pick). Kiedys powiedziales, ze nie nigdy nie polecalbys walki chwytem odwrotnym z innym nozownikiem
...no i dalej tak uwazam , Vasilievowi to wychodzi i dlatego napisalem ze niespotykany i ciekawy styl.
Osobiscie nigdy by nie probowal bronic sie przed nozem w reverse grip , co nie znaczy ze jest to niemozliwe ,po prostu ja nie umiem.
Napisano Ponad rok temu
Uprzedzajac pytania pozostalych uzytkownikow , mowie , ze jak tylko dostane te kasete , to powiem na forum , i bedzie mozna sie ze mna wtedy skontaktowac 8)
Napisano Ponad rok temu
Ja mysle, ze przyczyna jest mozliwosc ukrycia noza trzymanego uchwytem "sopel lodu" i zaskoczenie napastnika. Na tych reklamowkach w paru scenach widac, jak trzyma w ten sposób ukryty nóz.Zauwazylem na prezentacji Vasiliew System w avi (skonwertowanej przez Martiusa) obrone przed napastnikiem trzymajacym noz "szermierczo" za pomoca noza trzymanego uchwytem odwrotnym (ice pick)
[...]
Dlaczego wiec Vasiliew prezentuje takie techniki (moze chodzi o walke w zwarciu ) ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam te kasete.
problem jest w tym ze nie mam dwoch video.
ale jezeli ktos ma ochote na wymiane to sensowne oferty prosze slac na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
kaseta zawiera : wasiliev knife fighting and throwing , ufc hits vol 2 oraz ok 30-40 minutowy instruktaz walki nozem dla poczatkujacych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
drogi Seikenie
vasiliew to jak zwykle magik - jego techniki sa jak... nie wiem do czego to porownac ;-]
dobrze pokazane itd. - ogolnie rzecz biorac ciekawa kaseta , dosc dluga.
(motyw z rzucaniem zyletkami prosto w oczy przeciwnika rozlozyl mnie na podlodze...)
a oddac jej nie chce - od tego sa opcje przegrywania ;-]
fakt , ze nie mam w tej chwili dwoch video , ale na pewno znajde takowe jezeli bede sie chcial wymienic...
ogolnie raz jeszcze - kaset naprawde warta obejrzenia przez kazdego , ktory walczy lub zamierza uczyc sie walczyc nozem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 najnowszych tematów
-
Japan YOUNG links 8year GIRLS LEAKED
- 3 dni temu
-
BABYJ MAGNET LINK 16yo GIRLS WEBCAMS
- 5 dni temu
-
Jakie feromony moglibyście polecić?
- 6 dni temu