Pomoc ogólna
Napisano Ponad rok temu
Żeby wyglądać tak jak na tej pierwszej fotce... A i druga sprawa mam 600 zł na domową siłkę ale to trochę mało, kupiłbym zestaw za 540 zł gryf, gryf łamany, hantelki razem obciążenia 96 Kg, myślę że wiecie o co chodzi. A ławkę bym jakąś sklepał a do lata dokupił. Problem tylko w tym że przez lato będę pracował i nie bedę miał czasu na siłkę, więc się pytam czy opłaca się zaczynac przed latem ? Czy zacząc po ? Proszę o rady.
Napisano Ponad rok temu
Długo by potrwało? jak nie zaczniesz to się nie przekonasz. Jedziesz z tym złomem, jak coś to pytaj.
Jestem z Tobą, dasz radę? ; ]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zaczynałem u siebie, nigdy nie byłem na profesjonalnej... Ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ten temat, jak chcesz ; )
Bylebyś zaczął, zobaczysz... nim się obejrzysz...a co to? : O To ja mam już takie wielkie kaptury? : O ^^ tylko zacznij i leć z tym złomem : D
Napisano Ponad rok temu
no a jak nie to rob silownie domowa jak masz miejsce na to i dobrze by bylo jakbys z kims cwiczyl.
treningi na silowni to przede wszystkim cierpliwosc wiec najpierw zacznij tyrac a potem oczekuj efektow

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Rozwój masy przy zwykłych ćwiczeniach - pomocyProszę o pomoc i porady | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Co do odchudzania za pomocą reduktora tłuszczu | Dieta | 
 |   
 | ||
| Potrzebna pomoc | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Pomoc w ułożeniu treningu | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Plan treningowy układanie. POMOC! | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 pas neoperowy pas neoperowy- Ponad rok temu 
- 
			 Marihuana, a siłka?? Marihuana, a siłka??- Ponad rok temu 
- 
			 Obciążenie Obciążenie- Ponad rok temu 
- 
			 Operacja Operacja- Ponad rok temu 
- 
			 Hip hop Hip hop- Ponad rok temu 
- 
			 Synthol i pseudo kulturyści... Synthol i pseudo kulturyści...- Ponad rok temu 
- 
			 Nieznana historia Leszka dresa Nieznana historia Leszka dresa- Ponad rok temu 
- 
			 Sińce pod oczami Sińce pod oczami- Ponad rok temu 
- 
			 wyścig ze Stallonem wyścig ze Stallonem- Ponad rok temu 
- 
			 Data ważności. Data ważności.- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu