Rapidshare
Napisano Ponad rok temu
nie pisac ze wyjebac router czasem...
Napisano Ponad rok temu
opcja druga wyrzuc przez okno somsiadowi kup nowe
opcja trzecia sprzedaj kup nowe
opcja czwarta i tak sie nie da naprawic takze kup nowe
opcja piata najprosciejsza i tak na nia wychodzi kup nowe heh D:p
a tak pozatym to napewno mozesz sciagac z czego miales neta? miales osobny modem przed routerem ?
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na jaka cala chate dzielisz? to chyba wiesz co kto u ciebie w domu sciaga? ewentualnie mozesz sie spytac
najwazniejsze pytanie brzmi, czy ip ktore posiadasz dzielisz z calym osiedlem czy masz swoje wlasne ip tylko dla siebie
bardzo rzadko sie zdarza, ze cos jest dostepne tylko na rapidzie, zreszta jak nie mozesz uzywac przerzuc sie na torrenty
Napisano Ponad rok temu
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
na jaka cala chate dzielisz?
no chodzi o to ze router wi fi no moze nie wyrazilem sie dokladnie mowiac ze dizele na cala chate ale o to mi chodzilo... ;p
zreszta jak nie mozesz uzywac przerzuc sie na torrenty
na torrentach mam taka slaba predkosc zawsze ;/
ip ktore posiadasz dzielisz z calym osiedlem czy masz swoje wlasne ip tylko dla siebie
no i wlasnie nie wiem bo jak nie mialem tego routera to zdaje mi sie ze mialem inne ip niz teraz...
Napisano Ponad rok temu
pozatym teraz router ma tamto IP, ktore mial wczesniej komputer, gdy nie miales routera jesli np masz dynamiczne IP, takie jak w neostradzie to musisz restartowac router za kazdym razem, zeby dostac nowe IP
PS. znaczy sie teraz tak mnie tknelo, do routera wchodzi wogole jakis kabelek czy nie ? jak nie to masz radiowke i raczej nic ci nie pomoze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dowiedz sie skad masz ten net i czy masz swoje wlasne IP czy nie, bez tego ani rusz,
neta mam z vectranet, ale przed zalozeniem routera normalnie moglem sciagac z rapide itp. wiec to nie ma nic do rzeczy
PS. znaczy sie teraz tak mnie tknelo, do routera wchodzi wogole jakis kabelek czy nie ? jak nie to masz radiowke i raczej nic ci nie pomoze...
ja mam na moim kompie normalnie net z kablowki, a z routera ma net laptop przez wifi
Napisano Ponad rok temu
jest tylko trzeba siezarejstrowac i zalogowac:na pebie juz nie ma strefy xxx i filmikow dla swintuszkow