BUKMACHERZY
Napisano Ponad rok temu
Otoz chodzi mi o to aby kazdy zainteresowany dawal w tym temacie swoje typy, nie musza byc tak czesto ale raz na tydzien chociaz (przy weekendzie - bo najwiecej meczy) by sie cos przydalo.
Jesli uda sie cos wygrac mozna by takze wklejac skany kuponow
przydatne linki:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - tabele, statystyki z kilku lat
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - moj bukmacher
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - sa jakies typy
I KURWA NIE SPAMOWAC, choc pewne dyskusje na temat meczy sa jak najbardziej dopuszczone mam nadzieje ze sie przyjmie temat
Napisano Ponad rok temu
Inter Mediolan - Palermo 1
Fulham - Everton 2
Almeria - Barcelona 2
Leverkusen - Nurnberg 1
Bordeux - Strasbourg 1
Kerkrade - PSV 2
stawka: 5zl do wygrania: 92zl
Dzis wziolem sobie typy ze stronki o tej tematyce ale wydaja sie dobre
Napisano Ponad rok temu
Fulham - Everton moze byc remis
Tak Samo Borduex bo to Francuska a tam nigdy nic nei jest jasne eheh żabo jady jebane ;]
reszta do wejscia
Napisano Ponad rok temu
no i właśnie, Fulham- Everton może byc remis
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moja rada to nie obstawiaj nigdy francuskiej ! chyba ze np gra zespol 1 w tabeli z ostatnim.
a moze znowu zaczne obstawiac . . .
Napisano Ponad rok temu
no i tak jest zawsze, ja mam nauczke nie obstawiam 2-3 meczy za duza kase bo co z tego ze np postawie za 500zeta i moge 2gie tyle wyciagnac i niby pewniaki ale ci zawsze cos zajebie sprawe, wole postawic wiecej meczy za 2 zeta dla sportu i tyleFT Fulham 1 - 0 Everton no juz po kuponie ;p
odziwo jak obstawiam takie mecze to mam na to wywalone i daje sie poniesc fantazji i obstawiam trudne mecze, ktore mi wchodza, a zajebie mi taki Manchester, ktory dostal w pale tydzien temu od Portsmouth albo Arsenal zremisowal u siebie z Middlesborough wczoraj
bardziej liczlbym na 6stke w totka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aa..i z francuska to prawda jest ;] to co sie porobilo w tej lidze to masakra, wyniki jak w totolotku a kiedys na tej lidze najlepiej mi szlo- mialem swoich faworytow, beniaminki, za ktore byly wysokie stawki a goscie mlocili faworytow na poczatku sezonu
poza tym warto ogladac spotkania zeby widziec jaki jest styl gry zespolow, ustawienia itp ale kto ma na to czas, kiedys na eurosporcie byly skroty z europejskich lig nie wiem czy nadal sa
podobno najlepiej obstawiac najmniej znane ligi typu skandynawskie itp bo bukmacherom nie chce sie tak dokladnie ich analizowac i tez napotykaja trudnosci ze zdobyciem informacji ze wzgledu na mala popularnosc tych lig, gdybym znal np finlandzki i czytal ich prase to bym moze przechytrzyl bukow
Napisano Ponad rok temu
Guest_MariuchxD_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja gram prawie caly czas od poltora raku i jest dobrze ra bardzo dobre raz troszke gorzej ale ogolnie dobrze
kozystam caly czas z bonusow jakby ich nie bylo nie gralbym
ale bonusach jest to ( w 95%) ze trzeba obrocic np wplacajac 100 masz 200 na granie ale musisz postawic 600 po kursie 1,5
ale sa bonusy pozostale (5%) gdzie daja kase za free mozna obracac po kusie 1,01 albo zwracaja kase jak przegras
kiedys jak zaczynalem gralem jak wiekszosc poczatkujachych w toto mix prof stawka 2-10 zl az napotkalem promoacje na bet24 gdzie dawali kase za free 100 zl trzebabylo postawic raz czy dwa nie pamietam wiem ze wyapoilem chyba z 300 z z tego wplacalem na inne strony na promoacje na siebie kumpli laske siostry szwagrow ( max na stronie mialem kolo 12 kont)
teraz gram w 90% tak ze malo meczy (1-3) wieksza stawka
zaklady na ten tydzien
Mar 18 cracovia 18 : 00 tychy 1
KURS 1,90 STAWKA 30zl DO WYGRANIA 57zl
Mar 19 SSC Napoli 20 : 30 AC Fiorentina 2 2,65
Mar 19 Tottenham 21 : 00 Chelsea 1x 1,70
Mar 19 Lazio Roma 21 : 15 AS Roma 2 2,10
KURS 9,46 STAWKA 10zl DO WYGRANIA 94zl
Mar 22 AC Fiorentina 15 : 00 Lazio Roma 1 2,05
KURS 2,05 STAWKA 30zl DO WYGRANIA 61zl
Mar 22 Dyskobolia Grodzisk 16 : 00 Cracovia Krakow 1 1,35
Mar 22 Wisla Krakow 19 : 00 Odra Wodzislaw Slaski 1 1,17
KURS 1,58 STAWKA 30zl DO WYGRANIA 47zl
Mar 22 Everton FC 18 : 15 West Ham United 1 1,75
KURS 1,90 STAWKA 30zl DO WYGRANIA 57zl
Mar 22 Zaglebie Lubin 18 : 00 Ruch Chorzow 2 4,75
Mar 23 UD Levante Valencia 17 : 00 Villarreal CF 2 1,75
KURS 8,31 STAWKA 10zl DO WYGRANIA 83zl
Mar 22 AS Roma 15 : 00 Empoli FC 1 1,30
Mar 23 Olympique Lyon 20 : 55 Paris Saint Germain FC 1 1,50
KURS 1,95 STAWKA 100zl DO WYGRANIA 195zl
Mar 23 Chelsea FC 17 : 00 Arsenal FC 2 3,20
KURS 3,20 STAWKA 15euro=55zl DO WYGRANIA 48euro=175zl
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
system typu ze grasz np na remi najpierw za 10zl pozniej 20zl i tak az wygrasz nigdy nie gralem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
hajs
- Ponad rok temu
-
A po siłowni... Ogame :D
- Ponad rok temu
-