sprzet
Napisano Ponad rok temu
a na reszte okolo 200
podam linki mniej wiecej
albo laweczke skosna w dul bo moja nie ma takiej mozliwosci
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
najbardziej chcialbym kupic te sprzety co sa powyzej podane linki ale nie wiem czy jest sens kupowania rowerka do 200zł bo to chyba nie bedzie z byt solidny sprzet
jestem zalany moze na zdjeciu tym tego nie widac ale no sam nie wiem
odzywy juz mam storma i shocka a nie mam brakow w diecie wiec byc moze ze to bedzie wolna kasa dlatego pytam
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
EVOL,
jestem zalany moze na zdjeciu tym tego nie widac ale no sam nie wiem
to znaczy ze albo wcale nie jestes zalany..albo jestes minimalnie zalany......
lepiej dorzuc do treningu wiecej cwiczen aerobowych i bedzie loozik...szkoda 200 zl na rowerek wydawac...
lepiej jak to moj poprzednik powiedzial....dokupic obciazenie lub jakis sprzet...albo poczekac az skonczy ci sie ten storm i te inne..i potem znowu cos dokupuc (kto wie moze poznieij nie bedziesz mial kasy ? )
PS: linki ktore podałes do allegro nie dzialają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki to co na zdjeciu to jak narazie moje kompleksy a nie masa obciazenia mam duzo heh 150 kg to tez odpada ja sam nei wiem jesli kupilbym rowrek to skorzystalaby z tego tez moja mama podoba mi sie ten drazek do robienia brzucha ale tez moge robic abs2 no sam nie wiem czekam na pomoc z waszej strony dzieki evol
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
tez myslalem na skosna bo mam slabo umiesniona dolna partie .. a ponizej sa nr aukcji
(numer 307243351) na brzuch
numer 308845351 rowerek
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
PS. nie zmarnuj tych 200 zł
Napisano Ponad rok temu
w grudniu wydalem 900zł na alkohol to napewno nie przepije heh chce cos kupic co bede mial a najbardziej lubie silownie i dlatego pytam sie co kupic czekam na fjane odpowiedzi z waszej strony dzieki za wszystko wszystkim
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest pierwszy raz chyba hheh a jesli bedzie nastepny to sie odezwie do ciebie ale teraz chcialbym miec mniej wiecej przyklady na co moge wydac ... niby nie duzo ale tez ciezko uzbierac 200 czy400zł jesli ktos nie pracujekuurwa ziom jak nast razem nie bedziesz wiedzial na co wydac kase przesle ci moje konto to mi przeslesz bo tez myslalem nad skolowaniem wlasniego sprzetu albo atlasu jakiego
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj ciężko uzbierac ciężko... a jak jeszcze masz kobiete to już wogóle ciężko jakiegoś grosza odłożyc... ale jakos trzeba sobie radzic. A propo, jak coś to zgłoś się do mnie jak będziesz miał nadmiar kasy Ramzes17 już dobrze wygląda, jemu nie trzeba, mi się bardziej przyda hyhy
Ok jakos sobie damy rade tylko ze nie widzialem ciebie i jego na fotkach nawet;p to sam nie wiem kto bardziej napakowany a co do dziewczyn to masz racje ze wiecej srodkow bo tez jej trzeba kupic jakas kreatynke lub hmb hahah no ale i tak chcialbym miec ;p
Moje fotki