Prawda o cyberze
Napisano Ponad rok temu
PIMP BLOG - CZYLI KULISY SUPLE.US
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kto jest celnikiem?? robimy taki biznes xD ??
Napisano Ponad rok temu
wtedy mozesz zamwiac wszystko co chcesz w normalnych ilosciach.
wszystko co w kapsach spokojnie moglbys brac po 20-30 opakowan na paczke.
a o cyberze chyba nikt nie myslal ze on to ma legalnie
Napisano Ponad rok temu
musze na tym sobie pomyslec- w ciagu takich wakacji mógł bym przyrobic kilka tyś
kase to on wali masakrycznąa o cyberze chyba nikt nie myslal ze on to ma legalnie
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio musiałem płacić cło jak dostałem spodnie od rodziny z usa.. ale się wymigałem bo mi wmawiali ze nowe i pewnie na sprzedaż a ja sie upierałem ze nie nie to mi metki po ucinali chamy, i nie wiem jak mam to prać
Napisano Ponad rok temu
on wali całe kontenery - przeczytaj tamtego blogaa cyber chyba zamawia wiecej niz 20..
jak by bylo tak w paczce po 5x stormow??by przeszło coś takiego jak kazdego specyfiku było by po jednej sztuce
Musze nad tym pomysliec- ma ktos jakies doswiadczenia??
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bloga czytałem, ale sam chyba kapujesz ze on nie wysyła poczta tylko firma kurierska wiec moze sie wymigać od cła.. mysle ze 5 stromow moglo by pojsc;) cło wcale niejest taki duże a jak sie uda wymigac to tez dobrze:P
1) gdzie sie to odbiera??- na zwykłej poczcie, bo była mowa o celnikach i sie pogubiłem
2)tez bym to słał jakąs firma kurierska
3)tak co tydzien 5 stormow i jak bym dal po 100 zł na allegro to by szły jak bułeczki (tylko nie wiem czy za taka cene sie by oplacała- cena storma+przesyłka?? )
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to trzeba tez zmontowac kapitał- ile by tego trzeba- 20??jak wysyłasz firma kurierska to raczej musisz dużo tego -> bo inaczej sie nie oplaca placisz za objetosc przesyłki i wage.
znasz jakas dobra firme kurierska, ktora by mi to przeslala z usa do pl??
20*22$=440$
440$*2,51zł= 1104zł
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
co najwyżej jakbyś kupił od kogoś na ebayu i by wysłał pocztą
Napisano Ponad rok temu
na bayu patrzylem i nikt nie ma opcji wysylki za granice niby jak ta poczta- przecierz wtedy bym placil cłoco najwyżej jakbyś kupił od kogoś na ebayu i by wysłał pocztą
Napisano Ponad rok temu
nie oplaca rotfl wogole co to za pomysl po 5 puszek slac3)tak co tydzien 5 stormow i jak bym dal po 100 zł na allegro to by szły jak bułeczki (tylko nie wiem czy za taka cene sie by oplacała- cena storma+przesyłka?? )
tak jak to cyber pisal!! 300 a potem sie modlic zeby sie wszystko udalo
Napisano Ponad rok temu
za duzoe ryzykotak jak to cyber pisal!! 300 a potem sie modlic zeby sie wszystko udalo
pozatym ja nie chce robic z tego mega biznesu, tylko sie przekonac czy wyjdzie- moze in future dla siebie tez bym mogl kilka sprowadzic
Napisano Ponad rok temu
ogl kilka sprowadzic
no ale w tym sek ze kilka to sie nie oplaca i tyle ... hah wyjdziesz 10 zl do przodu i zagrandzisz brawo
Napisano Ponad rok temu
w takim razie dla siebie tylko- zawsze dycha na zma&witaminy hahano ale w tym sek ze kilka to sie nie oplaca i tyle ... hah wyjdziesz 10 zl do przodu i zagrandzisz brawo
Napisano Ponad rok temu
a wszystko za sprawa taniego $$
Napisano Ponad rok temu
spróbuje kiedys jak bd walił cykl storm+shock- jesli dadza cło to cena towaru+przesyłka+cło wyjda mnie drozej niz w by w pl kupowałmoze jakbys dla siebie bral niecoby
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nom- ok- mam bardzo ładne oczka xDświecił oczami za nas
TO ROZKRECAMY BIZNES ??