alkohol na sylwka
Napisano Ponad rok temu
Ja carlsbergi, a z wódeczki pomaranczowe samoróby co do szampany to prócz tych sovietskich podróbek za 5zł nic innego nie chlałem, a szczególnie na sylwka w tym roku wypił bym jakiś troche droższy a zarazem niebo lepszy trunek. co polecacie?
Napisano Ponad rok temu
piwko - haineken, carlsberg, leszek zielony
szampan - w tym nie siedze ale moze cos cin cin, dorato
Napisano Ponad rok temu
wódka - sobieski mandarynkowy
szampan - ten rosyjski tanie po 4.50 czy 5 zl
Napisano Ponad rok temu
vodka - zubrowka
szampan - bez roznicy byle mial duzo %
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
piwa - Biorąc pod uwagę CENA/JAKOŚĆ Warka Ok wychodzi no i Tatra (w hurcie coś koło 2zł z groszami). Warto pomyśleć nad Carlsbergiem od sąsiadów zza wschodniej granicy. Wychodzi jakieś 1,5zł a smak OK.
szampan - tego i tak nikt nie pije. Najwyżej desperaci na dobicie Szampan tylko do oblewania, chyba najlepszy będzie ten ruski z polskich sklepów coś koło 5-6zł
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Żubrówka z colą
Żubrówka z sokiem jabłkowym OK
Jeżeli weszliśmy na takie tematy to polecam wściekłe psy
2/3 kieliszka vódki + 1/3 kieliszka soku malinowego (ale tak lać aby się nie wymieszało) + kilka kropel TABASCO. Dobra sprawa POLECAM
Napisano Ponad rok temu
wypił bym jakiś troche droższy a zarazem niebo lepszy trunek. co polecacie?
Droższy nie znaczy lepszy, w branzy alkoholowej wiele firm tworzy wartość marketingową poprzez ceną czyli DROGI znaczy DOBRY co nie jest prawdą.
Polecam:
Dobre bo POLSKIE :
Żołądkowa Gorzka - - kultowa wódeczka, dobra na każdą okazję, najlepiej smakuje czysta
Żubrówka - polska klasyka, uznanie na całym świecie, idealna w połaczeniu z sokiem jabłkowym
Luksusowa czarna 50% - Polak potrafi, idelany dodatek do drinków, 25% więcej mocy !!
Z Szpmanów plecam Popmador - nie jest to PRYTA GAZOWANA a Wino gazowane poprzez naturalny proces fermentacji, czyli prawdziwy szampan tylko, że nie z Francji a z Wegier - cena 13 zł, solidny korek, polecany nie tylko w sylwestra ale w szczególności na romantyczne wieczory
Napisano Ponad rok temu
prawda, w kazdym pubie na wyspach jest stalym punktem kart alkoholi.Żubrówka - polska klasyka, uznanie na całym świecie,
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
prawda, w kazdym pubie na wyspach jest stalym punktem kart alkoholi.
Ostatnio czyłame, że w Iraku, Polacy załatwiają amunijce od Amerykańskich żołnierzy za ... zubrówkę.
Żubrówka, Chopin, Luksusowa, wyborowa w USA stoją na górnych półkach,
Więc trochę się czasami dziwie, jak nie którzy kupują w PL np. Finladię płacą 100% więcej :-D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CinCin, Martini i Żubrówka z colą, na kaca heineken heh moj staly zestaw imprezowicza.
a ja myślałem że Ty coś innego na sylwka zapodajesz prócz alkoholi
Napisano Ponad rok temu
a wóda to najlepiej rozcienczyc spirol z wodą xD
Być może powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
hmm chodzi ci o np Lift jablkowo-brzoskwiniowy zmieszany z spirytusem? kiedys pilem to normalnie pyszne, niby czujesz sie trzezwy ale jak jebnie po bani to lezysza z wódeczki pomaranczowe samoróby
ejj no co ty, po zapiciu cola czujesz jeszcze smak gorzki w ustach,Żubrówka z colą,
najlepiej zapija sie Żubrówke pod sok jabłkowo-miętowy lub jabłkowy
Napisano Ponad rok temu
nie no serio tak najbardziej lubie i w kazdym pubie wiele osob tez tak bierzeINEED$ napisał/a:
Żubrówka z colą,
ejj no co ty, po zapiciu cola czujesz jeszcze smak gorzki w ustach,
no proste, heh na sylwka zawsze pare pigul i amfa, trawe niewiem czy bede palil bo zamula. No a alkohole to najwazniejszy punkt wieczoru, pozatym bez niego pixy sie nie rozkreca. Amfe to pykne juz gdzies popoludniu heh jak to jest w zwyczaju.INEED$ napisał/a:
CinCin, Martini i Żubrówka z colą, na kaca heineken heh moj staly zestaw imprezowicza.
a ja myślałem że Ty coś innego na sylwka zapodajesz prócz alkoholi
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
no proste, heh na sylwka zawsze pare pigul i amfa, trawe niewiem czy bede palil bo zamula. No a alkohole to najwazniejszy punkt wieczoru, pozatym bez niego pixy sie nie rozkreca. Amfe to pykne juz gdzies popoludniu heh jak to jest w zwyczaju.
no już myślałem ze przy samym alkoholu spędzisz sylwka
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks