buujka
Napisano Ponad rok temu
ja zacznę w jeden dzień miałem 2 solowy dzięki czemu mam złamany nos. ale odszkodowanie ze szkoły dostane jakies 700zł
Napisano Ponad rok temu
a nic powazniejszego narazie mi sie nie stalo... pare tych bujek bylo zeby nie bylo ze te wszystkie szkody w jednej solówce ;p chyba tylko raz " przegrałem "
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Napisano Ponad rok temu
Ja miałem wszystkie wygrane xD i zero strat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
ja tam to spokojny człowiek jestem biłem sie może ze 2 razy tylko , raz wklepałem kolesiowi a za drugim razem to tak raczej trudno to solówką nazwać za pierwszym razem cos mi w kciuku chyba przeskoczyło bo na kurwiał ze 4 dni a tak to nic szczególnego
Napisano Ponad rok temu
a jak podejdę sie o cos zapytać to juz sięgaja do portfela ze niby chce ich obrobić buheheh
Napisano Ponad rok temu
Heh bo wy to chudzielce jesteście mnie to ludzie łukiem omijają
a jak podejdę sie o cos zapytać to juz sięgaja do portfela ze niby chce ich obrobić buheheh
buehehehe nie ma to jak żyć w świecie urojen i marzeń Bodziu wróc do rzeczywistości!!!!!!!!!!!!!!! ale wierze w to co napisałes ze jak cie widzą to juz do portwela sięgają bo jak widzą taką chudzinke to pewnie sobie myśla Jezu!!!!!!! jakie te dziecko jest niedożywione masz na chleb i idz sie masuj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po 1 mało istotna jest tu kwota 70zł ważne jest na ile jest ubezpieczenie grupowe,a co do kwoty to ustala gł konsulatant czy jak mu tam, i jak mu się zachce to i ci połowy tego nie przyznają;)ja za zwichnięcie barku z uszkodzeniem torebki dostałem 100zł dopiero interwencja listowna dała mi normalne odszkodowanie700 zł dostane bo to jest uszkodzenie trwałe bo nos mam krzywy a na ubezpieczenie płaciłem 70zł , zreszta sam dyrek i laryngolog tak mowia ze tyle powinienem wziasc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i w wakacje pamietam stalem na bramce na jakies imprezie metalowcow, jeden kotojad sie sadzil do kolegi i go wyyebalismy, a ten do nas z 5 metalami to musielismy im wjebac, ale to tez tak bylo ze ja jednemu wyjebale, kumpel drugiemu i reszta zyebala bueheh. tyle
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fajki.................?
- Ponad rok temu
-
Życie nie ma sensu
- Ponad rok temu
-
Mały koksik