Ciezki orzech do zgryzienia :D
Napisano Ponad rok temu
kazdy czlowiek ma swoje niebo , kazda gwiazda przypada na jednego czlowieka, wlasciciel nieba szuka najwiekszej gwiazdy, czesto sadzi ze juz ja znalazl ale malo kto wpada na to ze najwieksza gwiazda , ktora swoim blaskiem przycmiewa reszte jest slonce i trzeba go szukac w dzien a ludzie znajda najwieksza gwiazde w nocy i nie patrza na dzien
...zatkal mnie ten tekst i niewiem co odpowiedziec pomocy hehe potrzebuje czegos co podwarzy te slowa jezeli da sie to podwazyc hehe ona lubi filozofowac i chodz raz chce z nia wygrac hehe ;p
Napisano Ponad rok temu
żeby sie zamknęła
Napisano Ponad rok temu
chyba na takiego teksta nikt Ci odpowiedzec nie pomoze xD
powiedz zeby zamknela glowe
Napisano Ponad rok temu
czlowieku Twoja kolezanka nie chce sie dupczyc przeciez to proste, mialem 3 z filozofii to wiem ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez urazy ale jakby mi laska pitoliła takie farmazony to bym jej coś wsadził do buzi...
żeby sie zamknęła
Guest_grzybiarz_*
Napisano Ponad rok temu
Co do daleszej tresci: nie wszyscy wiedzą że słonce to gwiazda, a że słonce jest za dnia - to nikt w tym czasie nie szuka milosci
Tylko wieczorem na dysce (gdzie gwiazd kupa:) )
Heh... próbje to rozkminić, ale im dalej się zaglebialem to coraz gorsze mysli mi przychodzily do glowy
Nie jestem filozofem, ale ...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Naiwni wybiorą słońce, nie wiedząc że troche dalej istnieją większe gwiazdy." I powiedz jej że sie pierd*lneła bo skoro każdy człowiek ma niebo to każdy człowiek ma swoje gwiazdy i niczyje więcej...
Braki na poziomie podstawówki, złożone jak komiks Kaczora Donalda. Same herezje. Boże (Bez urazy) Ale wkur*ia mnie jak jaka laska myśli że jest wykształcona i wogóle, wywyższa sie z tego powodu a wali tekstami w których są dziesiątki błędów!!!! Aaaaarrrr........ Ja bym takiej gwiazdą w ł*b zap*erdolił to by jej słoneczko przestało świecić :wstyd:Z resztą słońce nie przycmiewa innych gwiazd z powodu ze jest duze... A potem jakaś głupia szmata z klasy piątkowy uczeń pi*rdolie taki głupoty na fizyce.... a jak ja nie będe wiedział czym cechował sie "model patriotyczny wyrażony w hymnie krasickiego" to mnie zaraz jakiś piątkowy brudas wyryje.....Nie dość że z tej budy sie nic nie wynosi to mącą nam w głowach głupotami Wk*rwiłem sie....
Napisano Ponad rok temu
nice nice
Napisano Ponad rok temu
pod latarnią najciemniej i tam trza szukać.Wszyscy szukają gwiazd w nocy bo myslą że tylko w nocy je widać, ale wg. Tej panny największa gwiazda świeci w dzień, w końcu to słońce...chcesz ją zgasić?? CHCESZ JĄ GRUBO ZGASIĆ?? Słońce jest jedną z mniejszych gwiazd w układzie, tylko że jest najbliżej naszej planety. Powiedz jej tekst typu:
"Naiwni wybiorą słońce, nie wiedząc że troche dalej istnieją większe gwiazdy." I powiedz jej że sie p*******lneła bo skoro każdy człowiek ma niebo to każdy człowiek ma swoje gwiazdy i niczyje więcej...
Braki na poziomie podstawówki, złożone jak komiks Kaczora Donalda. Same herezje. Boże (Bez urazy) Ale wkur*ia mnie jak jaka laska myśli że jest wykształcona i wogóle, wywyższa sie z tego powodu a wali tekstami w których są dziesiątki błędów!!!! Aaaaarrrr........ Ja bym takiej gwiazdą w ł*b zap*erdolił to by jej słoneczko przestało świecić :wstyd:Z resztą słońce nie przycmiewa innych gwiazd z powodu ze jest duze... A potem jakaś głupia szmata z klasy piątkowy uczeń pi*rdolie taki głupoty na fizyce.... a jak ja nie będe wiedział czym cechował sie "model patriotyczny wyrażony w hymnie krasickiego" to mnie zaraz jakiś piątkowy brudas wyryje.....Nie dość że z tej budy sie nic nie wynosi to mącą nam w głowach głupotami Wk*rwiłem sie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podział peryklinalny inicjałów wrzecionowatych kambium charakteryzuje się ścianą podziałową inicjowaną w płaszczyźnie maksymalnej.
Podział komórki może przyjmować jedną z 3 orientacji, bądź orientację pośrednią między nimi. Orientację nowo powstającej ściany podziałowej wyznacza się względem ułożenia organu, osi długiej, powierzchni poprzecznej oraz stycznej. Podział peryklinalny oznacza tworzenie się nowo powstającej ściany podziałowej w płaszczyźnie stycznej. Podziały te są liczne w strefie kambium, prowadzą do utworzenia rząd promieniowy.
Reasumując iż ten ewenement ten jest ewidentym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwantych arkanach pryncypialnej dystrybucji udowodnij iż nie egzystujesz w dolku intelektualnym kolidującym z moimi inwektywami.
Biorąc pod uwagę inteletualne aspekty tej kwestii, jej niewiedza dowiedzie iż percepcja mej mentalności nie obliguje mnie do prowadzenia merytorycznych konwersacji twoją personą.....
Pisane z głowy, wyuczyłem sie paru ciężkich teorii, skomplikowanych zdań i znaczeń rzadkich słów i szpanuje ;p
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie dorównacie mu
Napisano Ponad rok temu
haha gosc by nawet sparalizowanej malpy nie poderwalDziewczyny to tylko tak:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie dorównacie mu
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.