zanieczyszczanie środowiska
Napisano Ponad rok temu
mieszkam sobie na blokowisku, obok którego znajdują się także domu jednorodzinne. większość ogrzewa swoje domostwa paląc w piecu koksem (czyt. węglem ) ale sa tez tacy - szczególnie jeden idiota który ma domek centralnie położony między blokami - co palą dosłownie WSZYSTKO nie mając przy tym specjalnych filtrów na kominie.
nietrudno sobie wyobrazić ile szkód szczególnie zdrowotnych, a także ogólnie w normalnym codziennym funkcjonowaniu wyrządza osobom, które mają swoje okna na wysokości jego komina ( i nie tylko !! )
osobiście dzwoniłem do urzędu miasta ze skargą na takie postępowanie - i co? jak to w Polsce - NIC !! kompletnie NIC od wielu lat (a przypominałem wiele razy)
gadałem też z tą osobą - mówi że jak nie chce dymu w domu to mam zamknąc okno
on sie zachowuje po prostu jak człowiek niedorozwinięty umysłowo ( nie obrażając chorych)
I TU PYTANIE - PROŚBA
gdzie moge sie z tym udać żebym wreszcie otrzymał pomoc? mam wrażenie że ten człowiek ma wtyki w ochronie środowiska ale w razie czego moge uzyskać podpisy duuużej większości mieszkańców bloków...
Napisano Ponad rok temu
Skasujcie kolesia i po kłopocie..(czyt. upośledzcie o ile jeszcze jest to możliwe)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
albo znajdz na necie jakas organizacje zajmujaca sie ochrona srodowiska w twoim miescie i oni sie tym zajma...wtyki mu gowno dadza....
Dokąd Siły Nam Zostanie-My żyjemy By Się Bić
Po Nas Przyjdą Też Nastepni-Będą żyli Tak Jak My!!
Napisano Ponad rok temu
TVNgdzie moge sie z tym udać żebym wreszcie otrzymał pomoc?
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
szczególnie jeden idiota który ma domek centralnie położony między blokami - co palą dosłownie WSZYSTKO
daj do niego namiary bym miał takiego jednego do spalenia zapewniam ze długo by sie nie palił same kości i skóra
albo znajdz na necie jakas organizacje zajmujaca sie ochrona srodowiska w twoim miescie i oni sie tym zajma...wtyki mu gowno dadza....
nie był bym taki pewien.. jesli zna kogos wysoko postawionego to mozecie mu poprostu naskoczyc ale watpie w to
Napisano Ponad rok temu
a tak wogole to nic nie zdzialasz sam, co najwyzej mozesz napisac jakas petycje i zebrac jak najwiecej podpisow okolicznych mieszkancow. Poza tym z kilku domow nie wydobywa sie tyle syfu, zeby ich liczba osiagnela jakies okreslone normy zanieczyszczenia, zagrazajacych zdrowiu człowieka
Napisano Ponad rok temu
Poza tym z kilku domow nie wydobywa sie tyle syfu, zeby ich liczba osiagnela jakies okreslone normy zanieczyszczenia,
przekroczyła
Napisano Ponad rok temu
przekroczyła
jestem niemal pewien, ze tak nie było
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie! zabieraj pe.d.a.low z mego miasta i okolic!koksiarze lysi i zmasowania rzadzamoja rada to zwerbowac do siebie ekologów tych wszystkich z doliny Rospudy,
--
Powrot
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
żebyś chciał wiedzieć, że już nieraz o tym myślałem bo nic o niego nie docieraa jak nie to go w nocy przed domem połamac to nie bedzie miał czym drewna do pieca wrzucać
z tymi sąsiadami to podpsiy zbiorę, ale czy ze mną pójdą do urzędu wątpie - jak już wspomniałem ten chui ma kogoś postawionego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokąd Siły Nam Zostanie-My żyjemy By Się Bić
Po Nas Przyjdą Też Nastepni-Będą żyli Tak Jak My!!
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
zatkaj komin....niech zdycha !!! ^^
najleprze rozwiązanie xD gniazdo sokoła wędrowniczka ich nie wolno ruszac a koles sie udusi xDxD
Napisano Ponad rok temu
A tak to już jest w tej JEBANEJ POLSCE! że masz niby prawa do tego i tamtego - a prosisz się po urzędach i jebane pedały nic nie robią!