Notebooki - Laptopy
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Yo ex poszukaj na podbij.pl tam sprzęty chodzą za takie pieniądze że szok (przykład? lustrzanka canon'a warta około 2200zł poszła za niecałe 600 zł )Siema, od pewnego czasu przymierzam się do kupna laptopa. Asus F3SG-AP149C Blu-ray ostatnio wpadł mi w oko jest zajebiście rozbudowany za rozsądną cenę, jest to laptop o dobrych parametrach ma kartę graficzną: nVidia GeForce Go 9300M G (DirectX10, SM 4.0, PureVideo), 4 GB ramu... Jeśli znacie jakieś ciekawe laptopy za rozsądne pieniądze to piszcie Chętnie się im przyjże
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] <--- mały przykład laptop za 36 zł?
Napisano Ponad rok temu
trzeba miec cholerne szczęscie ... a na tego laptopa, czy inny sprzęt się każdy użytkownik 'składa' który bierze udział w aukcjiYo ex poszukaj na podbij.pl tam sprzęty chodzą za takie pieniądze że szok
Napisano Ponad rok temu
To chyba jakaś ściema za podbijanie się płaci... mi się wydaje że admini tej strony sami podbiją ceny i sami kupują towar że niby jakiś użytkownik kupił a tak naprawdę towar pozostaje z sklepie i czeka na nową aukcje i na lepszą ofertę cenową a użytkownik widząc że Ktoś nabył dany sprzęt po tak niskiej cenie mylsli że Jemu też się może udać i się rejestruje i wykupuje podbicia a sklep zgarnia za to kasę... Mogę się mylić ale tak czy inaczej mi się to nie podobaYo ex poszukaj na podbij.pl tam sprzęty chodzą za takie pieniądze że szok (przykład? lustrzanka canon'a warta około 2200zł poszła za niecałe 600 zł )
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] <--- mały przykład laptop za 36 zł?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
W sumie to nawet na allegro.pl można tak pomysleć koleś wystawia np. kompa i nie idzie za taką cenę za jaką by chciał to kumpel mu podbija i komp idzie jeszcze raz.To chyba jakaś ściema za podbijanie się płaci... mi się wydaje że admini tej strony sami podbiją ceny i sami kupują towar że niby jakiś użytkownik kupił a tak naprawdę towar pozostaje z sklepie i czeka na nową aukcje i na lepszą ofertę cenową a użytkownik widząc że Ktoś nabył dany sprzęt po tak niskiej cenie mylsli że Jemu też się może udać i się rejestruje i wykupuje podbicia a sklep zgarnia za to kasę... Mogę się mylić ale tak czy inaczej mi się to nie podoba
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tatuaże,dziary
EXPERTO - Ponad rok temu
-
co dokupic
- Ponad rok temu
-
telefon
- Ponad rok temu
-
Rowerowe wypadki
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Przytyć w apetyczny sposób
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Remoncik mojego Ferrari Caro
- Ponad rok temu
-
Dziara
- Ponad rok temu
-
KOKSOWANIA NADSZEDŁ CZAS!!!
- Ponad rok temu
-
Komputer jaki każdy by chciał mieĆ !
- Ponad rok temu
-
Zimowa pielęgnacja twarzy (art by Macja)
EXPERTO - Ponad rok temu