Arnold
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a lou bardzo sympatyczny chlopak on rowniez mozna powiedziec byl jedna z jego ofiar ojciec lou odszedl z policji aby trenowac syna przed zawodami. lou mial wieksze wymiary niz arnold i on sie go tragicznie bal co bylo uzasadnione bo mogl przegrac. gdyby lou wygral mr. olympia to film "pumping iron" w ogule by sie nie ukazal o czym poinformowal go rezyser. arnold od razu chcial aby nakrecic jak lou cwiczy i mu potem pokazac hehe, i w pumping iron jest kilka scen jak cwiczy lou a arnold go poprostu podglagal. hmm po tym jak lou przegral odszedl ze swiata kulturystyki na kilkanascie lat. owszem cwiczyl, wystapil w kilku filmach jak np: "hulk" ale juz niestartowal w zadnych zawodach mam z nim film gdy po kilkunastu latach chyba cos w okolicach 15 wrocil do kulturystyki az łza w oku sie krecila bo opowiadal jak ojciec poswiecil swoja prace i swoje zycie dla niego a on go zawiodl przegrywac z arnoldem (gdy lou podnosil sztange krzyczal arnold,arnold,arnold) ktory przy kolacji razem z lou oczywiscie musial go prowokowac i lekko wrzucac a w dniu zawodow w szatnii rowniez wysmiewal sie z lou jak ten cwiczyl gdy glosno oddychal hehe. ogulnie arnold nie byl taki wspanialy za jakiego kazdy go ma nawet na pogrzeb chyba matki lub ojca bo juz nie pamietam nie wrocil do siebie bo wolal isc na trening przez co zreszta rzucila go wtedy dziewczyna. i tak wygladaly intrygi arnolda dzieki ktorym stal sie pozniej dobrym aktorem bo mial juz w tym niezla wpraweo tym Lou nawet nie słyszałem
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ktos zna angielski
szkoda ze nie mozesz go obejrzec
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.