probki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chlopaki jak zobaczycie jakis fajny srodek i chceli byscie sprobowac...zalatwiacie sobie jakies probki?wiem ze do zamowien dodaja probki ale czy mozna sobie je zalatwic bez jakiegos zakupu
czego próbki??
Napisano Ponad rok temu
Dokąd Siły Nam Zostanie-My żyjemy By Się Bić
Po Nas Przyjdą Też Nastepni-Będą żyli Tak Jak My!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo co byś chciał? 10gr kreatyny? 5 tabsów glutaminy?
łoo kurwa.... z deczka sie zawiesilem
Napisano Ponad rok temu
no spamowal bo nie wiem co innego mozna w takim temacie napisac... jakie probki supli?! probke to mozesz od dila dostac kwasa albo scierwa a nie supli... bo co byś chciał? 10gr kreatyny? 5 tabsów glutaminy?
Racja wogole głupi temat. Probka moze byc kosmetykow, jakiegos owoca albo czegos co odrazu dzala, a suplementy to nie jest cos co mozna sprobowac, efekty sa widzialne dopiero po solidnym treningu polaczonym z dobrze rozpisanym cyklem. Co trwa w zaleznosci od cyklu od 6-8 albo i wiecej tygodni. mowie tu o suplach ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do ,,rotfl'' czasami nawet to wystarczy albo emotka bo po co wiecej ? jak ktos zaklada takie tematy to naprawde
Dokąd Siły Nam Zostanie-My żyjemy By Się Bić
Po Nas Przyjdą Też Nastepni-Będą żyli Tak Jak My!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ehh znacie się...
możesz ocenić rzpuszczalność czy smak
wystarczy mikser elektryczny i rozpuszczalność już nie gra roli bo w kilka sekund kazda odzywka sie rozpuszcza. A smak... ćwiczysz ponad siły, na treningach pot sie leje strumieniami, jak odkladasz sztange masz ciemno przed oczami i prawie mdlejesz a dla Ciebie problemem jest smak?! Dla mnie smak jest spełnia drugorzędną role, mam inne priorytety.
Napisano Ponad rok temu
a na silce masz mikser?bo ja zanim do domu dojade to mi mija spokojnie 40minut i niezle musze sloikiem nabeltac zeby niektore srodki sie rozpuscily dobrzewystarczy mikser elektryczny i rozpuszczalność już nie gra roli bo w kilka sekund kazda odzywka sie rozpuszcza
mi chodzilo o probke shocka bo slyszalem ze wali od razu ladnie, wiem ze 1 dawka krety nic nie da spokojnie;] shock to typowy pobudzacz