Kulturystyka i Fitness - Forum Kulturystyczne: Regulamin Forum-Kulturystyka.pl - Kulturystyka i Fitness - Forum Kulturystyczne

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Regulamin Forum-Kulturystyka.pl

#1 Użytkownik jest zalogowany   EXPERTO 

• DOBRA FORMA U MNIE TO NORMA
  • Grupa Administrator
  • Postów 7593
  • Rejestracja 17.06.2007
  • Zainteresowania:- Moja Kochana, Cudowna Dziewczyna.
    - Kulturystyka.
    - Sztuki walki.
    - Forum.
    - Samochody.
  • Staż [miesiące]:ponad 60
  • Wzrost [cm]:188
  • Waga [kg]:95,5

Napisano 02.09.2007 - 14:11

Przed korzystaniem z forum zapoznaj się koniecznie z regulaminem.

1.) Użytkownicy powinni pisać tematy i posty tam gdzie ich miejsce do każdego tematu i postu są odpowiednie działy i fora. Jeśli masz pytania związane z dietą, treningiem, suplementacją itp. to napisz oddzielne tematy w odpowiednich działach.
2.) Zakładając nowy wątek, sprawdź czy podobny nie został wcześniej omówiony na forum, do tego użyj opcji "Szukaj". Tematy typu: "Mam problem", "Pytanie", "Proszę o pomoc" itp. będą od razu zamykane! Zakładając nowy wątek napisz konkretną i rzetelną nazwę tematu (np. "Mam problem z przybieraniem na wadze", "Pytanie jak dawkować kreatynę" itp.). Jeśli piszesz post z pytaniem to podaj jak najwięcej szczegółów abyśmy wiedzieli jak Ci pomóc (np. waga, wzrost, ile masz lat, jaki staż, co chcesz osiągnąć itp.). Bez podania odpowiednich danych nie uzyskasz pomocy.
3.) Jeśli chciałbyś Komuś pomóc czy coś doradzić a nie znasz się na rzeczy! To nie pisz, zostaw to Tym Którzy się na tym znają. Głupie, bezsensowne wypowiedzi mogą tylko Komuś zaszkodzić!
4.) Używanie wulgaryzmów wobec innych użytkowników jest zabronione, posty je zawierające będą edytowane. A Ich autorzy będą ostrzeżeni i ewentualnie banowani! Traktuj innych użytkowników tak, jak sam chciałbyś być traktowany.
5.) Wstawianie treści lub linków do stron o treściach sprzecznych z polskim prawem jest zabronione!
6.) Na forum obowiązuje zakaz handlowania wszelkimi niedozwolonymi środkami i substancjami! Za to od razu można dostać bana!
7.) Jeśli wykorzystujesz na forum artykuł lub fragmenty tekstu, którego nie napisałeś(aś) samodzielnie, zawsze na końcu podaj źródło, autora lub zacytuj.
8.) Nie tolerujemy spamu! Pisania głupich, bezsensownych postów i tematów niemających nic wspólnego z tematyką forum!
9.) Nie tolerujemy reklamowanie innych stron tego typu! Chyba że administratorzy forum wyrażą zgodę.
10.) Użytkownik może posiadać tylko jedno zarejestrowane konto forum.

Forum-Kulturystyka.pl służy do wymieniania poglądów na temat: kulturystyki, strong man, fitness, treningów, diety, suplementacji, sterydów, sztuk walki... Autorzy tematów, artykułów, czy też wypowiedzi nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności odszkodowawczej z tytułu ewentualnych szkód i strat, bezpośrednio lub pośrednio wynikających z wykorzystania informacji znajdujących się na tym forum! Jeśli nie akceptujesz powyższego regulaminu to natychmiast opuść stronę!
Body-Zone.pl - Oficjalny partner forum

Jeśli Ci nie odpisałem... nie znaczy że Cię olałem... tylko nie zawsze mam czas...

Nie udzielam pomocy na PW/Priv/PM. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum. W temacie zawsze dostaniesz więcej opinii...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

To jest prawdziwa Dama:
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1