Diss'y...
Napisano Ponad rok temu
Dla tych co siedza w hiphopie...
Tede vs. P81
Jak wiadomo, konflikt rozpoczął sie od płyty Płomienia, Tede na swojej płycie zamieścił diss pt.
Zamknij pysk, szybka odpowiedz P81 - Kiedy powiem na osiedlu, w ten weekend pojawił sie diss nagrany przez Tedego - 68.
Ten ostatni moim zdaniem jest mistrzowski... możecie go pobrać z tąd:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
reszte kawałków oczywiscie z p2p...
wypowiadajcie sie na ten temat...
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Polski hip hop umarl juz kilka lat temu bo kto teraz tworzy? Nowator i Lerek pozerskie beztalencia worzace sie na teledyskach bmwicami w towarzystwie zajebistych laseczek chlodzac sie jakas tekila i wachlarzykiem z st00wek?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kto ci dziecko powiedzial ze oni tworza hip hop. na stronie ich wytworni jest napisane co oni tworza nowator - dancehall - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Jak juz mowilem nie raz Ś.p. Magic & PFK >>>>>>>>>>>>>> wszyscy mierni hiphopowcy polscy
Polski hip hop umarl juz kilka lat temu bo kto teraz tworzy? Nowator i Lerek pozerskie beztalencia worzace sie na teledyskach bmwicami w towarzystwie zajebistych laseczek chlodzac sie jakas tekila i wachlarzykiem z st00wek?
a lerek - rnb/soul - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wlasnie na dniach wyszla produkcja Onara i Pezeta wystarczy posluchac i latwo stwierdzic ze Płomień 81 wygrywa tego diss'a z tedem
Napisano Ponad rok temu
pozdro dla hop hop-owców
ps. a jakiej Ja słucham muzy zawsze tej co jest miła dla uhahahhaha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no spoko wiadomo to był klasyk. ale dla mnie Eldo, P81, czy molesta też coś. uważam że pod względem arystycznym eldo robi najlepsze kawałki, ale przesłuchałem jego ostatnią płyte to sie prawie popłakałem bo jest po prostu c.h.u.j.o.w.aak juz mowilem nie raz Ś.p. Magic & PFK
problem jest w tym że to jest w telewizji i ludzie,ktorzy nie siedzą w rapie uważają że to jest prawidzwy hhmezo, ascetoholix, nowator itd itp a to
Napisano Ponad rok temu
LEREK
Jest młodym, utalentowanym Artystą, którego poznaliśmy już w nagraniach hip-hopowych DJ600V, Ośki, Onara, PIHa, Pezeta, 2cztery7, Mes'a, Blef'a,
najbardziej rozyebalo mnie to:
utalentowanym Artystą
Napisano Ponad rok temu
w ostatnim dissie p81 bit jest kradziony ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wystarczy zobaczyc w opolu w kategorii hip hop nominowani byli:jeden osiem, sistars i verba tak telewizja wciska ludzia ze najwiekszymi gwiazdami polskiego hip hopu sa takie zespolyproblem jest w tym że to jest w telewizji i ludzie,ktorzy nie siedzą w rapie uważają że to jest prawidzwy hhmezo, ascetoholix, nowator itd itp a to
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
on i tak wie że gdziekolwiek w wawie wysiadze z samochodu to dostanie wpierdol, za to całe poswiemisko które zrobił z hh, a kawałek wstawaj toale mezo tez chyba byl nominowany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak samo jak biusty i biuściki;)sa gusta i gusciki,
a który bit jest według Ciebie kradziony i od kogo? początkowe dissy słyszałem tylko raz
Napisano Ponad rok temu
Kool Savas - Das Urteil
Nie jest tak hardkorowo skrojony, ale polowa elementow bit jest identyczna, szczegolnie zapozyczony chórek z bitu kool savas...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szykam Muzay
JuniorWB3 - Ponad rok temu
-
znacie tą laske?
- Ponad rok temu
-
Kraków
- Ponad rok temu