Pryszcze/Syfy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Solarka brzydko wygląda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niki brała i cos jej wyrosło między nogamiale wy to raczej nie powinniście brać estrogenów...
Napisano Ponad rok temu
częste kąpiele w szarym mydle....Może macie jakąś "domową" rade ?
bueheheheNiki brała i cos jej wyrosło między nogami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobra maść...kiedys na jakims forum przeczytalem o maści benzacne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja też! na mnie świetnie działa tylko że ja biore bratek w tabletkach bo tak wygodniejPolecam też picie bratków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój qmpel tez miał taki problem i poszedł do dermatologa i ten mu przepisał jakiś chłam między innymi spirytusik i jakieś masci ale ja ponim efektów nie widze!!!!!!!!! Natomiast drugi znajomy miał tez mnustwo tego i codziennie moczył gaziki w wodzie po ziemniakach i teraz ie ma nic ale chyba to nieprzyjemne uczucie heh
A stosowałeś już coś??????????były efekty???????
JA bym polecał Benzacne i jest taki środek który ja sam stosuje TIN TIN zel myjący antybakteryjny powinno pomuc!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
tez to stosowalem ale moge powiedzec teraz ze to shit, lepszy jest zel od garniera i jeszcze w dodatku fajnie skura sie po nim czujeTIN TIN
Napisano Ponad rok temu
Siła drzemie w Omnadrenie!!
Napisano Ponad rok temu
2 litry mineralki dziennie - usunie ttoksyny odpowiedzialne za pryszcze
zapomnij o chipsach, musztardach, ketchupach, napojach gazowanych - zanieczyszczają, a większość tych substancji szkodliwych siada w głowie i włosach co niektórym może na pióra niemiło zadziałać.
Jeśli bierzesz odżywki to skonsultuj z dermatologiem, może coś w nich powoduje ten stan.
Ogólnie mówiąc bardzo ważna jest mineralna niegazowana pita bardzo często, nie jedz rzeczy ciężko strawnych do momentu aż sytuacja się ustabilizuje. Polecam też 2 szklani dziennie zielonej herbaty
Spróbuj tego patentu - sprawdzony przeze mnie i legiony innych ludzi, po tygodniu zobaczysz różnicę. Idź jeszcze do lekarza, da ci coś na wątrobę jeszcze albo nie wiem. Róznie z tym bywało.
Jeden minus to: stracisz na wadze jedząc rzeczy lekko strawne - ja gdzies zostawiłem 9 kilo. Coś za coś.Jaka dieta - taka waga, taki wygląd
Może dam życie energii by znowu sens zdobyć..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gangsta rap
- Ponad rok temu
-
Do moderatorów, administratorów.
- Ponad rok temu
-
Jaki telefon na abonament :)
- Ponad rok temu