Pojemność silnika 2000 cm3, przebieg 91500km. ABS, Centralny zamek, Elektryczne szyby/lusterka, Radio, Wspomaganie kierownicy. Tapicerka: antracyt. Wykończenie wnętrza: aluminium. Dokładny kolor: czarna głębia.
FOTELE – podgrzewane. DSC III- system ESP 3 generacji. LUSTERKO –samościemniające. ORYGINALNE ALUFELGI. KLIMATRONIC - z nawiewem na tył
PARKTRONIC – PDC - Park Distance Control. 6x AIRBAG. SYSTEM AUDIO
Komputer pokladowy – rozbudowany z funkcją ogranicznika prędkości. MEMORY KEY – pamięć ustawień dla każdego kluczyka. Skórzana kierownica, dźwignia zmiany biegów i hamulec ręczny, Sportowa trójramienna kierownica
Regulowana kierownica, Centralny podłokietnik przód i tył,
Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek + pilot, programowalny, Immobilizer, Roleta, siatka. Filtr przeciwpyłkowy,
Autko w standardzie miało 141 koni, ale po mojej małej redukcji posiada 186koni ponieważ wymieniony został chip na K920 40-100, Myślę, że dało by się z niego wycisnąć jeszcze parę koni, ale to już wymaga restartowania komputera. Samochód został już przystosowany do podłączenia butli z podtlenkiem azoty(NOS), ale z racji, że postanowiłem go sprzedać takiej butli już nie nabyłem. Całkowity koszt wraz z podpięcie(bo instalacja już jest) to granice 800-1000zł. Na jednej takiej butli można zrobić około 2km przy max prędkości. Kolejne doładowanie butli to koszt około 130zł.
Dnia 3 kwietnia zostały zakupione nowe opony PIRELLI cena jednej to koszt 350zł.
Niedawno został wymieniony także wydech na sportowego REMUS-a (chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć co to za firma) co daje mu parę koni więcej. Cena jaką zapłaciłem za tłumik to 2800zł.
Samochód nie był nigdy katowany V max jaką z niego wycisnąłem to 240km, ale myślę, że popędził by więcej, ponieważ gaz nie był wciśnięty do końca.
Myślę, że 62000zł to dobra cena jak za taki samochód, poniewarztaki sam samochód w standardzie nie posiada: DSC III- system ESP 3 generacji, KLIMATRONIC - z nawiewem na tył, PARKTRONIC – PDC - Park Distance Control,
Filtr przeciwpyłkowy, chip K920 40-100, wydech REMUS, instalacji pod NOS-a, spoilery- wszystko to co wymieniłem zostało robione na moje zamówienie.
Aukcje mogę zakończyć przed czasem ponieważ mam ogłoszenia tez w innych mediach.