mam pytanie czy ktos z Was chodzi na solownie do Gymnasion'u?
bo drogo tam u nich najgorsze ze trzeba placic po 16.
Czyli miesiecznie 8x w tyg dla studenta po 16 = 220zł

Czekam na Wasze posty
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak kupujesz kartę to płacisz 99zł i masz 8x mies do 16:00Czyli miesiecznie 8x w tyg dla studenta po 16 = 220zł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja ja chodziłem, jak jesteś z wawy to napisz która Cie interesuje, znam dobrze ta na puławskiej i tą w budynku Focusa koło metra politechnika, w tej na na Domaniewskiej nigdy osobiście nie byłem, ale z tego co mówil mój stary to jest podobna do Focusa.mam pytanie czy ktos z Was chodzi na solownie do Gymnasion'u?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
właśnie to na Domaniewskiej jest podobne do Focusa. a w Focusie jest spoko, tylko wiesz gymnasion stawia na maszyny, i brakuje tam ławki skośniej ze sztangą, stojaków do barków i przysiadu, suwnicy. na Puławskiej jest natomiast wszystko i sala jest naprawde wielka, ale wiesz na Puławką jest beznadziejny dojazd, jak nie masz samochodu to se daruj.Interesuje mnie ta na Domaniewskkiej
chodziłem troszke w maturalnej klasie raz w tygodniu, ale ja wtedy miałem to za darmo. w wakacje kupiłem karnet studencki open do 16 za 99 i chodziłem miesiąc.le chodziłes ? bo troche trzepie po portfelu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wejście koło 20zł
wejscie niezrzeszonego 50zł
Napisano Ponad rok temu
tyle wystarczy:)mam w domu czyli sztanha, ławka, hantel
w Focusie czasami nawet o 13 było sporo ludzi, a czasami było luźno. wbrew pozorom nie widze zadnej zależności między godziną a tłokiem. W tym na Ursynowie może być luźniej bo jest większy.WIZARD nie wiem jak z tłokiem było do 16.00?
no to prawda, ciekawe czy jest wielu chętnych na tą opcje:)wejscie niezrzeszonego 50zł
może być troche mało...szkoda że nie ma opcji 12x. jakbym miał chodzić 8x w miesiącu to katowałbym całę cialo 2 razy w tygodniu, tylko to jest z 35 serii na jednej sesji. jest jeszcze opcja że robisz raz klatka +barki+tric i drugi plecy+bic+nogi. ale ja bym wolał nie roibić dzielonego.Czy te 8x na mies to wystarczą?
Napisano Ponad rok temu
tyle wystarczy:)mam w domu czyli sztanha, ławka, hantel
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a do którego w końcu chcesz chodzić? w sumie w Gymnasionie jest tak że kupujesz karnet i możesz chodzić gdzie chcesz nawet w w innych miastach np. w GdańskuCiekawe jaki trening da jutr ide sie zapisać
ja mam srebrny ale od sierpnia jest pusty:]ja mma zloty karnet na Gymnasiona
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spoko ciekaw jestem jak wyglądają,Podkleje trening jaki mi da mein Trener'ka
wogóle oni mają ładne panny na recepcji, że o instuktorkach fitness nie wspomne...Z tego co pamietam ładną mają tam panne na recepcji
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Gymnasion Katowice |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu