SB
Napisano Ponad rok temu
No dobry pomysłA ja mam plana
To jest chyba na każdym forum Oczywiście każdy wie, że SB to podstawa... ale ja wiem jeszcze, że jest na forum taka opcja jak Czat
Na dole forum powinno pisaĆ ile jest osób na czacie i można się na czata przenieśĆ ... Może to by było rozwiązanie ? Bo teraz to LIPA !!!
Jak wcześniej nie było SB to było dobrze ale jak już nam EXPERTO zaserwowałeś i teraz nie ma to tak jakby kupiĆ komuś auto ale nie dawaĆ kluczyków
135 is bossWłaśnie jestem w trakcie zakładania takiego czata na wp.pl więc poczekajcie jeszcze chwilke
ja ci dam kurwa sb
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Dziś dostałem kolejnego maila o przeciążeniu CPU serwera, chodź wyłączyłem SB to jednak forum nadal za mocno obciąża serwer Kurwa nie wiem co robić... Jest pewien serwer który ma swój własny limit obciążenia ale kosztuje prawie 1000/rok i chuj wie skąd tyle kasy wziąć Muszę się jeszcze dobrze rozejrzeć, dam znać jak coś znajdę...Tym razem SB wyłączony na dobre Admin serwera pisał że forum obciąża średnio ponad 5% CPU więc nakazał mi na optymalizację bo jak przekroczy 7% to będę zmuszony pojąć jakieś działania z przenoszeniem forum na lepszy serwer. Tak więc odinstalowałem SB aby zmniejszyć zużycie CPU i pozmieniałem kilka ustawień w skrypcie aby było jak najmniejsze zużycie CPU.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
ja zapytam sie ziona co na tak samo forum i tam mamy sb zobacze na jakim on jest serwerze i ile placi i dam ci znacDziś dostałem kolejnego maila o przeciążeniu CPU serwera, chodź wyłączyłem SB to jednak forum nadal za mocno obciąża serwer [cenzura] nie wiem co robić... Jest pewien serwer który ma swój własny limit obciążenia ale kosztuje prawie 1000/rok i [cenzura] wie skąd tyle kasy wziąć Muszę się jeszcze dobrze rozejrzeć, dam znać jak coś znajdę...
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc