100PLN na bet24.pl + 5 euro na GB
Napisano Ponad rok temu
moja laska tez zalozyla konto wyslala wczoraj ale juz bez karty tylko normalnie i dzis rano dostala potwierdzenie rejestracji i wyslala juz maila o kod i czekamy
myslicie ze bezpieczniej bedzie jak bede typowal z jej konta na innym kompie czy moge spokojnie obracac 2 konta na 1 ip ??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
a i kazdy musi dostac takiego meila o temacie : RE:90minut.pl i tresci
Dostajesz 100 złotych!
Dziękujemy za udział w naszej zabawie, organizowanej razem z portalem 90minut.pl. Dostajesz kod o wartości 100 złotych, który możesz zrealizować na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Jednocześnie przypominamy, że aby wypłacić pieniądze, trzeba zagrać za trzykrotność wartości bonusa – nie musisz wpłacać żadnych własnych środków!
Aby 100 złotych znalazło się na koncie gracza należy:
Wejść w dział „moje konto” (w oknie logowania) > kliknąć na „wpłata” > kliknąć na „Voucher” > w oknie, które się wyświetli wpisać podany poniżej kod.
KOD: juz wykorzystalem
Jeśli kod nie działa, prawdopodobnie masz konto w innej walucie niż PLN. Wówczas napisz na adres [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Jednocześnie informujemy o innej promocji na naszej stronie – podwajamy depozyt do wysokości 150 złotych. Czyli jeśli wpłacisz 150 złotych, będziesz miał 300. Jednak i tym razem aby wypłacić pieniądze, musisz zagrać trzy razy za wysokość bonusa. Koniecznie zapoznaj się z naszym regulaminem i warunkami promocji!
Pozdrawiamy i życzymy dużych sukcesów
Bet24
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
300MB uploadu jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprawdzaj co jakis czas meila jesli wszystko dobrze zrobiles bonus cie nie ominieA mi ch... wysłali a nie 100 ;/
Napisano Ponad rok temu
sprawdzaj co jakis czas meila jesli wszystko dobrze zrobiles bonus cie nie ominie
Non stop sprawdzam ;-)
Wszystko zrobiłem ok
Nawet wysłałem e-mail z zapytaniem, o bonus.
Napisano Ponad rok temu
Nawet wysłałem e-mail z zapytaniem, o bonus.
a wyslales meila z tytulem 90minut.pl i loginem?
Napisano Ponad rok temu
jesli wyslales maila do nich o tego bonus przed 16 to na pewno dostaniesz, moja panna wyslala przed 16 a dostala go jakies 4 godiny temu tj kolo 18-19 a kod wpisala przed chwila i kaska jest
a dzis rano dostala maila z potwierdzeniem rekjestracji - rejestrowala sie bez karty
Napisano Ponad rok temu
Naturalnie - taka wyslales meila z tytulem 90minut.pl i loginem?
Z kartąWBD, rejestrowales sie z karta czy normalnie bez karty ??
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze jest to spowodowane ze sie nie wyrabiaja..
Napisano Ponad rok temu
kiedy do nich dzwonilem powiedziano mi ze maja tak duzo meili ze nie wyrabiaja i nie piscie do nich meili z zapytaniami bo takie meile od razu odrzucaja
Napisano Ponad rok temu
A jaki jest regulamin obracania? Jedno zdarzenie i zaklady live licza sie do obrotu ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszytsko sie liczyA jaki jest regulamin obracania? Jedno zdarzenie i zaklady live licza sie do obrotu ?
jeszcze tylko nie wiem jednego czy jak sie robi system np 2 z 3 to czy to słupka A B C da sie dac wiecej niz 1 mecz bo probowalem i nic z tego
Napisano Ponad rok temu
Chousu, skiera, WBD, jelsi zarejestrowaliscie sie w terminie ktory jest podany to bonus naprawde was nie omienie... chyba ze cos zle zrobiliscie
kiedy do nich dzwonilem powiedziano mi ze maja tak duzo meili ze nie wyrabiaja i nie piscie do nich meili z zapytaniami bo takie meile od razu odrzucaja
No właśnie już teraz sie tak denerwuje, ze nie wiem czy wszystko dobrze tam wpisałem Ale poczekamy zobaczymy, jeśli mają dużo meili to im się nie dziwie. Jeśli lecą w chooja to zabije ;p