Efka %%
Napisano Ponad rok temu
I czy to jakoś nie uzależnia ze trzeba to pozniej brac.. ze jak sie odstawi to ciezko sie skupic (skoncentrowac ) itd...
Napisano Ponad rok temu
jesli to tez odnosi siem do mojej osoby, to sme wierzyc iz:Oj, ludzie co się z Wami dzieje ?? Niedługo do samego życia będziecie coś brali n n
Trzeba się uczyć (trenować) i tyle n n
1, albo nie jestes studentem
2. nie wiesz jek przeje*** duzo materialu moze cie obowiazywac w krotkim okresie czasu
jestem na biotechnologii na UJ - cieeezi kierunek - radzic sobie trzeba
i interesuja mnie osiaganie tylko jak najlepszych wynikow [siem pochwale: z kolokwiow & cwiczen - czyli ze wszystkiego %-) - nie zszedlem ponizej 4 :PPP %-)) ]
ta lecytynka to: LECITAN / firmy PLIVA Krakow
skiera, amsz 15lat - po co ci taki zestaw ??
bedziesz mogl przed matura najwczesniej :PPP
a czy to uzaleznia, ew negatywnie wplywa na pozniejsze zdlnosci koncentracji - nie sadze, przy czym zawsze mozna siem spierac o kofeine zawarta w pluszzz activ - ze niby uzaleznie ;P
szczerze mowiac - jest to bezpieczne, ale tobie nie potrzebne
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Już jestem po !!! :564:1, albo nie jestes studentem
2. nie wiesz jek przeje*** duzo materialu moze cie obowiazywac w krotkim okresie czasu
Napisano Ponad rok temu
- tu mnie zaskoczylesJuż jestem po !!
to pewnie juz zapomniales [just kiddin' :PPP]
:564: :564:
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
4,01,2006 przetestowale na sobie Tusi . wypilem 3/4 syropu na raz na poczatku czulem podniecenie lekkie , szybszy oddech , drzenie rąk po 1 h czulem sie jak na spidzie : nerwowe ruchy zwiekszona nerwowosc zwiekszona percepcja chwilami mialem dziury w pamieci (jak po trawie) . po 2 h skurcze łydek, dziwne mrowienie , drzenie rąk ,pozniej juz tylko kapa w buzi i sennosc ,
mialem super odjechany sen
Polecam tusi raz na miesiac , jeszcze dzis czuje troche skutki
dodam ze wziolem razem z kreatyną Creafuzion Jalbczan olimpa
Napisano Ponad rok temu
proponuje filomag b6 (50tabs po 6zl)
witaminy
i neurospeed....
jako pobudzacz moga byc male ilosci efedryny (sporadycznie) ew. kofeina lecytyny nie polecam - znikome ilosci choliny......
zestaw cienki bo to co dostepne w pl jest cienkie ew. jest dobre a ceny sa ze nie oplaca sie kupowac
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Można skądś wziąś lepszą ewke??
usa ;-)
pozatym chlopie opanuj sie - jezeli po takich dawkach masz takie odjazdy to lepiej pij kapuczino, bo kawa tez pewnie zle podziala ;-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
filomag b6 (50tabs po 6zl)
a moze to laktomag b6 ?
zobacze cos sie pojawi]
a co myslicie o tyrozynie?
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
tyrozyna jesli masz kase to bardzo ale to bardzo dobre rozwiazanie :-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
oj anar, anar...i neurospeed....
jako pobudzacz moga byc male ilosci efedryny (sporadycznie) ew. kofeina lecytyny nie polecam - znikome ilosci choliny......
zestaw cienki bo to co dostepne w pl jest cienkie ew. jest dobre a ceny sa ze nie oplaca sie kupowac
powiem tylko ze neurospeed jest cienki... - co tam masz ?? zestaw typowo pod publike - znikome ilosci wszystkiego o czym slyszy siem ze moze miec jakis pozytywny wplyw na koncentracje... np ginkgo - od pewnego juz czasu wiadomo ze nic nie daje ilosci DMAE i ALA sa zenujace, lecytyny tez... dorzucili troszku wit i aminokw i wielce sredek-cud :PPP
co do lecytyny to ostatnio znalaznlem [produkowana w kolonii - wiec zarzuty o tym ze polskie jest do d*** od razu odrzucone] biovital lecytyna - 70% lecytyn to frakcja fosfatydowa [fosfatydylocholina :P] za 23zl - cos jeszcze ??
speed8 jest niezly [w polaczeniu z tym moim wymiata %-) ] - ale sens stosowania wg mnie to jedynie ostre egzaminy w sesji
sorki, ze rozkopalem ale widze ze nie odpisalem, a przeciez nie bede do tego nowego tematu zakladal
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
drobne nieporozumionko siem wkradlo