Windows
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i jak sformatuje z plytki xp to instalowac xp ...... czy jak to wykombinowac........lub z plytki XP(i tam wybierasz fat32)i jazda.
Napisano Ponad rok temu
musisz mniec 2 partycje instalujesz najpierw 98 na jednej pozniej xp na drugiej i gitara ja tak mamno mam jedna partycje tylko
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
jak masz juz w fat32 to dajesz normalnie format z dyskietki startowej i instalujesz 98...
Napisano Ponad rok temu
a jak nie mam ? da sie bez czy musze szukac po znajomych?dajesz normalnie format z dyskietki startowej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to raczej nie za dziala , bo prubowalem i wyskakuja mi jakies posrane bledy ..... a jak sciagne z neta to to odpalam i format idzie czy trzeba na dyskietke wrzucic...walnij formata z CD W98 ale tego nie polecam bo pozniej niestabilny jest sypie sie i wogole do bani
Napisano Ponad rok temu
wrzucasz na dyskietke,dyskietka musi wystartowac sama jezeli nie startuje musisz w BIOSIE ustawic ja jako nadrzedne narzedzie.pozniej zaznaczasz zaladuj bez CD-Rom pozniej wpisujesz A:\format c:/s no i leci format pozniej drugi raz musi wystartowac wtedy bierzesz zeby uruchomilo razem ze sterownikami do CD-rom pozniej wpisujesz np. "f:"(jezeli to jest u ciebie cd) no i setup i leci instal.moglem cos porypac ale naprawde dawno instalowalem 98;)a jak sciagne z neta to to odpalam i format idzie czy trzeba na dyskietke wrzucic...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów