masakra czego oni teraz w tych szkołach uczą? trzeba miec twardy dysk zamiast mózgu... a i tak iwększośc z tych pierdół nigdy sie nie przyda w życiu...
ale dobra to nie temat o nauce

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
daj spokój jak czytałem testy gimnazjum to bym sie wyłożył...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokladnie! moze sie znudziles lub inny juz jej sie spodobal,a ze spedzales z nia malo czasu to wszystko to zrobilo swoje!chodz nie sadze zeby cos do Ciebie czula i zerwala tylko z tego powodu ze poswiecales jej za malo czasu...to tylko wymówka - za mało czasu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzięki....Tigre: współczuje...
A wg mnie u tej Twojej to tylko wymówka - za mało czasu.
wiem ,wiem....ale qwa..jak ja tego nie znosze...moze sie znudziles lub inny juz jej sie spodobal,a ze spedzales z nia malo czasu to wszystko to zrobilo swoje!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest najgorsze co moze byc, takie cos mnie tez wkurwia jak patrze na moich kolegow, widac ze on chce byc z nia sam gdzies isc, a ta kolezaneczka pier.dolnieta chodzi za nimi jak zep je.bany i co do niej powiesz zeby sp.ierdalala, niwypada nawet, ale ja bym chetnie ja pogonil, ale z drugiej strony tez nie rozumiem dziewczyny chlopaka bo zamiast powiedziec dla kolezanki zeby dala se spokoj, np.zajde po ciebie sama pozniej i gdzies pujdziemy, to nie ona musi z kolezanka, jakby sie bala ze ja zgwalca , arghhhhhhale kur\/\/a ,jak mam z nią wyjśc i spędzić z nią czas skoro zaraz jest z nami jakaś jej je**** koleżanka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie...moja ma 21....i wiem że to dziecinne...powiedziałem jej to....to troche dziecinne, co wy macie laski w wieku 15u lat
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Ostrzezenie ! |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
||
JU-JITSU PAJ W LUBLINIE |
JIU JITSU |
|
![]()