Sztuki Walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
Guest_elmek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a osobiście to trenuję kick boxing, judo karate i aikido pozdro.
co do tajskiego boksu to strasznie brutalny i niebezpieczny znam gościa który ma w dłoni już dwie kości z platyny!!!
to wynik kontuzji poniesionych podczas walk TAJ - boksu... :boks:
co do Krav magi to uczyłem się też niektórych elementów min. walki na noże i obrony przed nimi.
Napisano Ponad rok temu
a osobiście to trenuję kick boxing, judo karate i aikido pozdro.
nie chce tutaj byc zlosliwy ale wydaje mi sie ze odwalasz totalna amatorke bo o ile mozna trenowac jeden gora dwa sporty i byc w nich dobry ( starac sie byc ) to cztery to juz jest duza przesada nawet tydzien ma siedem dni to nie wiem jak Ty to laczysz ;/ ale spoko moze sie myle i jestes poprostu dobry we wszystkim :-)
co do tajskiego boksu to strasznie brutalny i niebezpieczny znam gościa który ma w dłoni już dwie kości z platyny!Wykrzyknik
to wynik kontuzji poniesionych podczas walk TAJ - boksu... Boks
kontuzje zdarzaja sie doslownie wszedzie wiec sie nie dziw ( nawet w mniej agresywnych sportach aczkolwiek ze tajski jest agresywny to sie zgadzam...
no i ta reka to rzeczywiscie przesada ale coz zdarza sie pewnie polamal nos albo szczeke temu na kim to sobie zrobil :-) heheh
POZDRO
Napisano Ponad rok temu
i to nie są moje wymysły bo chce się popisać i wcale też nie napisałem że jestem mistrzem 4 sztuk walki ani nawet że jestem jakiś nadzwyczaj dobry więc się nie czepiaj każdego słowa :bije:
Co do moich treningów ja nie trenuję całości tych sportów tylko to taki miks sztuk walki gdzie z ka żdej dyscypliny uczymy się najbardziej skutecznych i efektywnych, najbardziej potrzebnych technik czyli po troszę z każdego z tych sportów.
Napisano Ponad rok temu
co do sportow walki to nie czepiam sie slow tylko napisales wyraznie ze trenujesz 4 sporty...nie pisales ze z kazdego cos potrosze tylko konkretnie 4 a to jak juz pisalem jest RACZEJ niemozliwe bo z kazdym z tych sportow mialem stycznosc i wiem jakie sa meczace i wymagajace ( oprocz aikido o tym za duzo nie wiem :-( )
wiec sie nie bulwersuj tylko pisz dokladnie o co chodzi :-) :mrgreen:
Napisano Ponad rok temu
a co do aikido to właściwie sztuka obrony tzn. wykorzystujesz energię przciwnika przeciwko niemu bardzo fajna sprawa :twisted:
niektóre chwyty są wymiatające ale i tak moim zdaniem najfajniejsze jest judo bo wbrew pozorom podczas walki trzeba się nieźle nakombinować jakby tu zastosować odpowiedni chwyt żeby unieruchomić przeciwnika ale jedna dłuższa walka judo i nie masz siły się podnieść z maty :mrgreen:
kick boxing też spoko przydaje się na ulicy :boks:
Napisano Ponad rok temu
kicka ogladam prawie na codzien :-) zajebista sprawa jednak jak juz gdzies pisalem wybralbym muay thai...
teraz zreszta to powiem CI tak że w sumie kazda sztuka walki jest na swoj sposob dobra... najwazniejsze zeby sie nie opierd...lac tylko cos robic...
Napisano Ponad rok temu
do walk trzeba mieć po prostu serce zresztą do każdego sportu jak się ktoś opieprza to lepiej niech idzie do parku na ławeczke i daruje sobie treningi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
otóz pewnego razu na treningu miałem niewątpliwe szczęście bo miałem sparing z dziewczyną :mrgreen: całkiem łądna laska z biustem rozmiar D !
oczywiście dla mnie ten sparing to była totalna zabawa
(przecież nie będę walczył z dziewczyną) ech a biedaczka naprawdę mocno się starała żeby mnie przewrócić a ja mocno się starałem powstrzymac od śmiechu, w końcu sam się przewróciłem no i zachęcona tym sukcesem postanowiła mnie dusić...
tyle że nie będąc za mną a frontalnie he he nigdy tego nie zapomne jak trzymałem głowę miedzy jej dwoma wielkimi jędrnymi...
w końcu zauważyła że od dłuższej chwili nic nie robie i pyta się: "poddajesz się?"
a ja jej na to DUŚ MNIE JESZCZE!!!
Od tamtej pory judo i walka w parterze to coś co po prostu uwielbiam :mrgreen: