Motory
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
ja sie rozgladam za czyms <51ccm , zeby nuie trzeba bylo robic prawka
hmm... a nie lepiej kupić jakiś używany motor z "zaufanych rąk" z silnikiem 125 cm3 zarejestrowanego na 50? no chyba, że sam masz znajomości to możesz sobie załatwić ;p no ale jak już ktoś fanem motoryzacji i ma ochotę na motocykl wyższego kalibru, to trzeba to prawko zrobić...
a jest cos innego niz skutery z takim silnikiem ?
jasne, że tak... choppery, cruisery, sportowe, crossy, enduro, motorowery jednak nie polecam ci kupowania sportowych motorów 50ątek, ponieważ znam takiego jednego typa co kupił aprilie rs 50 ściga i wyglądało to już jak porządniejszy motocykl, a jeździło jak gówno... lepiej kupić skuter lepszej marki lub jakieś enduro, takie moje zdanie. pozdro
Napisano Ponad rok temu
hmm... a nie lepiej kupić jakiś używany motor z "zaufanych rąk" z silnikiem 125 cm3 zarejestrowanego na 50? no chyba, że sam masz znajomości to możesz sobie załatwić ;p no ale jak już ktoś fanem motoryzacji i ma ochotę na motocykl wyższego kalibru, to trzeba to prawko zrobić...
jasne, że tak... choppery, cruisery, sportowe, crossy, enduro, motorowery jednak nie polecam ci kupowania sportowych motorów 50ątek, ponieważ znam takiego jednego typa co kupił aprilie rs 50 ściga i wyglądało to już jak porządniejszy motocykl, a jeździło jak gówno... lepiej kupić skuter lepszej marki lub jakieś enduro, takie moje zdanie. pozdro
Zgadzam sie z kolega 50 scigacze to niewypały sa bardzo słabiutkie alepsze juz enduro no albo skuter chodz nie przepadam za nimi taki babski motor
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam sie z kolega 50 scigacze to niewypały sa bardzo słabiutkie alepsze juz enduro no albo skuter chodz nie przepadam za nimi taki babski motor
skutery bardziej dla leniuchów, ale ja się przyznam, że na razie na początek też sobie kupiłem skutera... enduro jest dobre do jazdy, ale do rajdów to raczej nie ta bajka, ot co ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2-3l/100km także spalanie niskie. Do jazdy głównie po mieście, chociaż na jakieś plenerowe wyjazdy na pewno też będzie
Porządny trening daje efekty. Dobra dieta pomaga! Pamiętaj o tym.
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KaWaSaKi ZX12R
Napisano Ponad rok temu
Trochę już zajechana(m.in tłumik od jawy 350 ), więc więcej jak 75km/h nie pociągnie
Mi marzy się cbrka 600/1000
Właśnie pytanko mi się nasunęło
Co bym mógł dobrego do 5k kupić ???
Napisano Ponad rok temu
zzr 1994 r max
gsr
oczywiscie wszystko powyzej pojemnosci 500 i rocznikowo stare ale nic inne dobrego nie znajdziesz
Napisano Ponad rok temu
Kurde kupił bym sobie motor, ale prawka nie mam
Nawet na samochód nie chce mi się robić, a na motor to mi moi żywiciele nie dadzą
---Edit---
O lol !!!
500 koni
Turbo sprężarka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi osobiscie sie podobaja klasyki tzn te z jedna lampa na przodzie bez zabudowania
Napisano Ponad rok temu
Za 5 tys kupisz już ładny motorek,kumpel kupił bandita 98 za 5 tys naprawdę fajne cacuszko i bardzo zadbany także w tej kasie dostaniesz naprawdę fajny sprzecik:)
Średnio mi streety podchodzą, wole normalne ścigacze
A hu. z kulturystyką, zbieram na motor
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolega mnie namawia, żebym w pokera zaczął grać, może się skusze On ma jakieś tam wyniki to może i mi się fartnie, tym bardziej, że wkładu własnego nie trzeba
Co do kasku to spoko mam taygera za 50 zł
Więcej takich filmików jak macie, proszę
Bardzo proszę
ALE ICH ROBI