troche sa pierdolnieci ale bez ich pomocy nie kupie sobie zadnych supli wiec co mam zrobic zeby wkoncu przestali gadac o sterydach i zrozumieli ze odr4zywki to nie sterydy
a wiele razy juz im to mowilem ale oni i tak nie chca sluchac!! POMOCY :?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 spoko, tylko ich roztrzelac!!! :killer:  !!  !!  !!  !!  !!  !!
  spoko, tylko ich roztrzelac!!! :killer:  !!  !!  !!  !!  !!  !!

Napisano Ponad rok temu
 )))
)))Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 :D

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Poskutkowało
         Poskutkowało

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 :
:Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 A pudła z Carbo, Bulkiem i kreatyna leżą w szafie
 A pudła z Carbo, Bulkiem i kreatyna leżą w szafie  

Napisano Ponad rok temu
 Myślałem, że moi już zrozumieli to bo tłumaczyłem im to kilka miechów temu ale okazało sie, że wczoraj mama oglądała jakiś reportaż w TV o odżywkach i koksach. Od razu wpadła sie pytać czy ja nie jem sterydów bo w TV pokazywali typka co niby sobie na początku białeczko jadł a skończył nienajciekawiej ... Uważam, że sporą wine za ten stan rzeczy ponosi właśnie TV, robi nagonki na ćwiczących naturalnie, mówi o koksach a pokazuje odżywki itp. I jeszcze jedno za które pewnie mi sie oberwie
 Myślałem, że moi już zrozumieli to bo tłumaczyłem im to kilka miechów temu ale okazało sie, że wczoraj mama oglądała jakiś reportaż w TV o odżywkach i koksach. Od razu wpadła sie pytać czy ja nie jem sterydów bo w TV pokazywali typka co niby sobie na początku białeczko jadł a skończył nienajciekawiej ... Uważam, że sporą wine za ten stan rzeczy ponosi właśnie TV, robi nagonki na ćwiczących naturalnie, mówi o koksach a pokazuje odżywki itp. I jeszcze jedno za które pewnie mi sie oberwie   : osobiście nie mam nic do kulturystów sygnujących swoją osobą różne produkty (odżywki i suplementy) ale powiedzmy sobie szczerze: takich rozmiarów nie osiągneli na samych odżywkach. To też powoduje, że ludzie myślą sobie różne rzeczy ( chociażby to, że mogą dodawać jakieś koksy do odżywek albo, że odżywki to tylko "przykrywka" dla koksów). No sie rozpisałem, styknie  :-)  .
  : osobiście nie mam nic do kulturystów sygnujących swoją osobą różne produkty (odżywki i suplementy) ale powiedzmy sobie szczerze: takich rozmiarów nie osiągneli na samych odżywkach. To też powoduje, że ludzie myślą sobie różne rzeczy ( chociażby to, że mogą dodawać jakieś koksy do odżywek albo, że odżywki to tylko "przykrywka" dla koksów). No sie rozpisałem, styknie  :-)  .

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 mysle ze zrozumieli ale dalej wala tekstami:
 mysle ze zrozumieli ale dalej wala tekstami:Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu