Znacie jakis sposob na rzucenie palenia???
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
A jak rzucic to sam nie wiem, podobno najwazniejsze to samozaparcie(jak we wszystkim) ale jakos do silki mam zaparcie, chociaz postepy wolno ida a bez palenia to paru godzin wytrzymac nie moge :-(
Napisano Ponad rok temu
Co do rady to mozesz sproobowac brac nikotyne w malych dawkach, ale nie wiem jak to dziala nie interesowalem sie tym zbytnio.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozatym gdzies w necie mozesz poszukac ksiazki jak wyrwac sie z nalogu fajkufff - szukaj pod haslem ebook ;]
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"jooz nie bede pil jooz nie bede pil i po imprach chodzil"
%-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cavalier - bo nie wierzysz w to co mowisz - mi sie sprawdza w 100%
heh pamietam fazke jedna - facet z fizy oddaje sprawdziany - mowie sobie w myslach "dostane 3, dostane 3, dostane 3..." - i kurwa 2 dostalem... mysle sobie- co jest ? - na nastepny dzien przychodze facet mowi - pomylilem sie z punktacja w waszej klasie i wszystkie oceny ida o 1 w gore
no i jak ja mam nie wierzyc w podswiadomosc
- przyklad jest banalny ale stosuje to caly czas i jest super - wszystko sie udaje
[ Dodano: Czw Lip 01, 2004 2:40 pm ]
strong pozatym jak bym mial mowic to "jestem wolny od nalogow" a nie"jooz nie bede pil jooz nie bede pil" - twoja podswiadomosc nie zna "nie"
podam ci to na przykladzie
ktos ci mowi - "powiem ci cos, ale nie denerwuj sie" - odrazu napewno poczujesz zdenerwowanie.
Twoja podswiadomosc na poczatku wywyola efekt zdenerwowania a pozniej bedzie probowac go neutralizowac. a wszystko przez to "nie", ktore wychwytuje tylko swiadome myslenie a nie podswiadome
pozdro
Napisano Ponad rok temu
a) znajdz sobie laske która nie pali i będzie Cię pilnowała
przerzuć się na coś innego :-D :PPPP
c) zadłuż się, nie będziesz miał kasy na :faja:
Napisano Ponad rok temu
Mam laske ktora niepali i ciagle mi powtarza zebym ja tez niepalil, a ja tylko obiecuje i na tym sie konczy.a) znajdz sobie laske która nie pali i będzie Cię pilnowała
Niby na co??? Moze na Marichuane%-) Nieda sie czyms innym zastopic papierosa.przerzuć się na coś innego :-D
Nawet jak bym byl zadluzony to zawsze jakims cudem uzbieram na ta paczke fajek.c) zadłuż się, nie będziesz miał kasy na
Napisano Ponad rok temu
i napewno rzucisz palenie, nię będzie ... miło jak zapalisz, taki mały szantaż z jej strony dla twojego dobra :-D
Możesz się przezucic na # ;-) albo na trabakę
jak nic nie pomoże to zrób tak
papierosy wktórce będą bardzo drogie, zastanów się czy chjcesz pracować po to by starczyło Ci na fajki a z czasem na lekarzy ?? Popatrz na papierosy z ekonomicznego punktu widzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam sie :mrgreen: nawet jak naprawde sie nie ma to jakims cudem zawsze sie wystuka na ramete(nie wiem jakim prawem ale zawsze!!)heheheNawet jak bym byl zadluzony to zawsze jakims cudem uzbieram na ta paczke fajek.
hamskie te cygary jak kupie paczke to zawsze po pierwszym buchu mysle sobie na cholere kupowalem ten syf :?
Napisano Ponad rok temu
Juz mnie szantazowala i nic z tego, za bardz mnie kocha :mrgreen:Daj namiar do laski do to jej wyślę maila,
i napewno rzucisz palenie, nię będzie ... miło jak zapalisz, taki mały szantaż z jej strony dla twojego dobra :-D
hehe niepomyslalem %-)koksiarz przezuc sie z papierosoow na omnadren %-)
no tak jestZgadzam sie nawet jak naprawde sie nie ma to jakims cudem zawsze sie wystuka na ramete
Napisano Ponad rok temu
2kawy
maslanka
2plast szynki + 100g sera
to bylo moje rzarcie na 1 dzien:):Pdo tego biegi i silownia
schoodlem przez 2 miesiace ( 1miesiac stosowalem ta diete) 13 kg
samozaparcie:D jest najwazniejsze i wystarczy oowierzyc w swoje sily tylko , nie myslec o tym ( o paleniu )