PROSZE O WASZE OPINIE

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 - juz nie pale tego od hoho... okpe lat
  - juz nie pale tego od hoho... okpe lat 
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 ) - mozesz dowiedziec siem troszke wiecej o zielonej damie  :mrgreen: (np. w kwestii zdrowotnej - slynny raport WHO) - kiedys siem tym interesowalem (ale 1szy raz zapalilem moze rok po skonczeniu tej "fascynacji" dragami; lacznie mam moze 10x na swoim koncie - nie kreci mnie to i nie dziala na mnie.)
) - mozesz dowiedziec siem troszke wiecej o zielonej damie  :mrgreen: (np. w kwestii zdrowotnej - slynny raport WHO) - kiedys siem tym interesowalem (ale 1szy raz zapalilem moze rok po skonczeniu tej "fascynacji" dragami; lacznie mam moze 10x na swoim koncie - nie kreci mnie to i nie dziala na mnie.)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodzi bardziej o leczenie THC (tetrahydrocanabinol - jak dobrze pamietamw wielu krajach marihuana leczy sie...
 ) czyli glowna subst. psychoaktywna ganji... najbardziej znane i udowodnione jest dzialanie przeciwwymiotne (tylko, ze czesto aplikowali to pacjentom w formie kapsow i zanim zaczelo dzialac to - zwrotna  :mrgreen:  - i nic z tego nie bylo; przy paleniu nie ma tego problemu
) czyli glowna subst. psychoaktywna ganji... najbardziej znane i udowodnione jest dzialanie przeciwwymiotne (tylko, ze czesto aplikowali to pacjentom w formie kapsow i zanim zaczelo dzialac to - zwrotna  :mrgreen:  - i nic z tego nie bylo; przy paleniu nie ma tego problemu  ) - kilka osob w USA ma pozwolenie na hodowanie konopii na wlasne potrzeby (wlasnie zdrowotne).
) - kilka osob w USA ma pozwolenie na hodowanie konopii na wlasne potrzeby (wlasnie zdrowotne). czy fajki)
  czy fajki) ) to przesle
) to przesle 
 :roll:  - baaardzo odzywcze
   :roll:  - baaardzo odzywcze  Napisano Ponad rok temu

. Jeżeli chodzi o to że spada siła to chyba tylko wtedy jak jarasz przed treningiem, dlatego jara się po
 . Jeżeli chodzi o to że spada siła to chyba tylko wtedy jak jarasz przed treningiem, dlatego jara się po  . Ganja jest dużo zdrowsza od papierosów i alkoholu tylko sobie wyobraźcie co by było jakby jakiś Lepper wprowadził ustawę, że alk jest nielegalny, chyba gospodarka państwa by padła, a co by na to ludzie powidzieli to już nawet nie ma sensu pisać. A ludzie którzy nie znają tego dragu traktują go jako jakieś zło, szkoda.
 . Ganja jest dużo zdrowsza od papierosów i alkoholu tylko sobie wyobraźcie co by było jakby jakiś Lepper wprowadził ustawę, że alk jest nielegalny, chyba gospodarka państwa by padła, a co by na to ludzie powidzieli to już nawet nie ma sensu pisać. A ludzie którzy nie znają tego dragu traktują go jako jakieś zło, szkoda. ale nie dla debili, daj świrowi nóż(legalny
 ale nie dla debili, daj świrowi nóż(legalny  ) to Ci go w plece wbije, no i co mamy zakazać sprzedaż ostrych narzędzi, paranoja, a ludzie nazwają to demokracją :twisted: hrrrr zamykać ludzi za handel, największa głupota jaką słyszałem
 ) to Ci go w plece wbije, no i co mamy zakazać sprzedaż ostrych narzędzi, paranoja, a ludzie nazwają to demokracją :twisted: hrrrr zamykać ludzi za handel, największa głupota jaką słyszałem

Napisano Ponad rok temu
 . pzdr
 . pzdr

Napisano Ponad rok temu
marihuana w sumie nie szkodzi
Napisano Ponad rok temu
Hmm...o tym nie wiedziałem, ale całkiem możliwe bo czasami bywa tak, że testy na obezność thc w org wychodzą pozytywnie osobą które nie palą (takie moje domysły)a poza tym gdzies czytalem ze czlowiek ma w organizmie THC naturalnie produkowane(choc to nie musi byc prawda)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 (tylko raz mi siem troche but palil
 (tylko raz mi siem troche but palil  )
)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|