THC
Napisano Ponad rok temu
PROSZE O WASZE OPINIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(btw: fajek nie pale !!)
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
po co palic
ja kiedys palilem a i teraz czasem w wakacje (czyli raz na rok) zapale
miesnie sie raczej nie relaksuja i jakby nie patrzec reszta tez ale to jest fajne
jedni wola pic inni palic
a poza tym lepiej kupic gainera niz dac 30 zl na worek !!
rezultata
palic od czasu do czasu na czyjs koszt
Napisano Ponad rok temu
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
jest w nim ze marihuana w sumie nie szkodzi
i zabroniono go publikowac dopiero po kilku latach wyszedl na swiatlo dzienne
zdrowia mi to nie niszczy albo mniej niz alkohol
ja tez nie palilem duzo razy cos kolo 10 moze 15
poza tym raz na rok nie szkodzi tak bardzo
w wielu krajach marihuana leczy sie alzhaimera strawdnienie rozsiane
i i nne choroby ale juz ich nie pamietam
Napisano Ponad rok temu
chodzi bardziej o leczenie THC (tetrahydrocanabinol - jak dobrze pamietam ) czyli glowna subst. psychoaktywna ganji... najbardziej znane i udowodnione jest dzialanie przeciwwymiotne (tylko, ze czesto aplikowali to pacjentom w formie kapsow i zanim zaczelo dzialac to - zwrotna :mrgreen: - i nic z tego nie bylo; przy paleniu nie ma tego problemu ) - kilka osob w USA ma pozwolenie na hodowanie konopii na wlasne potrzeby (wlasnie zdrowotne).w wielu krajach marihuana leczy sie...
Ale nie mozna mowic, ze canabis nie szkodzi... szkodzi (tylko, ze udowodniono - mniej niz alkohol czy fajki)
WBD - jak znajde (to kwestia czasu ) to przesle
to nie tylko o raporcie WHO, ale historia delegalizacji (jej glowne - malo (ogolowi) znane przyczyny itd.)
PS. Wartosci odzywcze nasion konopii indyjskiej mozna porownywac jedynie do soji !! :roll: - baaardzo odzywcze
Napisano Ponad rok temu
Nie robię tego często bo mam szkołę, a jak się najaram to już nie da się uczyć, pogorsza się (na krótki okres) pamięć, więc jaram bardzo rzadko, a pozatym na mnie to tak działa, że nie mam ochoty z nikim gadać, najchętniej przytuliłbym się do maniurki, pośmiał się z kumplami, więc na większość okazji odpada . Jeżeli chodzi o to że spada siła to chyba tylko wtedy jak jarasz przed treningiem, dlatego jara się po . Ganja jest dużo zdrowsza od papierosów i alkoholu tylko sobie wyobraźcie co by było jakby jakiś Lepper wprowadził ustawę, że alk jest nielegalny, chyba gospodarka państwa by padła, a co by na to ludzie powidzieli to już nawet nie ma sensu pisać. A ludzie którzy nie znają tego dragu traktują go jako jakieś zło, szkoda.
Wszystko jest dla ludzi ale nie dla debili, daj świrowi nóż(legalny ) to Ci go w plece wbije, no i co mamy zakazać sprzedaż ostrych narzędzi, paranoja, a ludzie nazwają to demokracją :twisted: hrrrr zamykać ludzi za handel, największa głupota jaką słyszałem
6302037
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do delegalizaji to tez masz racje a oprocz tego wiele bajek ktore wykorzystano do tego celu istnieje do dzis
marihuana w sumie nie szkodzi
napisalem ze w sumie a poza tym nawet jak szkodzi bo na bani sie nie bije dzieci zony albo innych ludzi tak jak po alkoholu
a leczy sie leczy rozne rzeczy ale juz nie pamietam
a poza tym gdzies czytalem ze czlowiek ma w organizmie THC naturalnie produkowane(choc to nie musi byc prawda)
Napisano Ponad rok temu
Hmm...o tym nie wiedziałem, ale całkiem możliwe bo czasami bywa tak, że testy na obezność thc w org wychodzą pozytywnie osobą które nie palą (takie moje domysły)a poza tym gdzies czytalem ze czlowiek ma w organizmie THC naturalnie produkowane(choc to nie musi byc prawda)
6302037
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale jak to mowia - dobre ziolo nie jest zle ;-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdro ;-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
na mnie tez ganja nie dziala zbytnio (tylko raz mi siem troche but palil )
Napisano Ponad rok temu
poprostu efke wzialem i jakis pobudzony jestem, a edytowac mi sie niechce %-)
dobra ide sie uczyc biologi, bo jutro mam spr ;-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu